Zdravím, objednával někdo tohle lego? Spokojenost? Děkuji
Zdravím, objednával někdo tohle lego? Spokojenost? Děkuji https://www.aliexpress.com/item/4001175708407.html?spm=a2g0o.cart.0.0.377a3c00oBLKBx&mp=1
Náhodou neobjednával někdo razítko na oblečení do školky? D…
Náhodou neobjednával někdo razítko na oblečení do školky? 🙏 Diakritiku asi nezvládnou že..? 🙏
Ahoj doporučite mi prosím nakou panenku pro 4 letou holčičku…
Ahoj doporučite mi prosím nakou panenku pro 4 letou holčičku,ideálně odkaz a reální foto. Moc děkuji
NEMÁ NĚKDO KABELKU NA MOBIL?Chci se zeptat jestli jde ovlada…
NEMÁ NĚKDO KABELKU NA MOBIL?Chci se zeptat jestli jde ovladat mobil pres tu folii?Dekuji 😇
Objednávali jste i věci na panenku Baby Born 43 cm? :)
Objednávali jste i věci na panenku Baby Born 43 cm? :)
Může se se mnou prosim někdo podělit o zkušenosti s magnetic…
Může se se mnou prosim někdo podělit o zkušenosti s magnetickou stavebnici?vím, že jsou dvě velikosti, spíše asi preferuji tu větší. Jde mi třeba...
Sháním něco pro miminka a ještě nemůžu najít něco jako šumí…
Sháním něco pro miminka a ještě nemůžu najít něco jako šumícího méďu nebo něco takovýho
Tak v pátek nám přišlo toto úžasné tričko k 3 narozeninám kt…
Tak v pátek nám přišlo toto úžasné tričko k 3 narozeninám které budeme mít 18.4. ,radeji dříve objednat než bude pozdě 😉 skvek, materiál,...
Nezkoušel náhodou někdo pyžamko s ovečkou Shaun, případně ne…
Nezkoušel náhodou někdo pyžamko s ovečkou Shaun, případně neprodáváte? potřebuji cca na vel. 98
Dobrý den prodává Ali takove ty kostičky na batohy, penaly a…
Dobrý den prodává Ali takove ty kostičky na batohy, penaly apod? Ze si můžete sami složit různé obrazce. Případně pod jakým názvem hledat dekuji-foto...