Prosím, objednával jste někdo potah presne na tyto zidle z j…
Prosím, objednával jste někdo potah presne na tyto zidle z jysk? Židle má snizeny zadní díl a já se bojím, ať to sedne. Zároveň...
Ahoj holky můžu se zeptat,nemám účet a chtěla bych nějaké sa…
Ahoj holky můžu se zeptat,nemám účet a chtěla bych nějaké samolepky na zeď pro děti do pokojíčku. Dá se platit jinak než rovnou přes...
Hezké odpoledne, objednávala jste některá tyto ozdoby Přípa…
Hezké odpoledne, objednávala jste některá tyto ozdoby https://www.aliexpress.com/item/4001292394864.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.7cc71881sQDXoX&algo_pvid=cf910b6b-190d-42ae-9313-c07fa254efcc&algo_expid=cf910b6b-190d-42ae-9313-c07fa254efcc-3&btsid=0b8b036a15994747763662279ebb79&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_? Případně nějaké podobne? Chtěla, bych s chaloupkami, tak by se mi hodila reálná fotka.
Hezký den přeji, nemáte prosím někdo odzkoušené odkazy na t…
Hezký den přeji, nemáte prosím někdo odzkoušené odkazy na tento typ ozdob na stromeček? Můžou být i v bílé barvě 🎄
Dobrý den prosím máte někdo zkušenost a těmito hodinkami? Ma…
Dobrý den prosím máte někdo zkušenost a těmito hodinkami? Malý má nohu 17 cm tak jaké vzít? Děkuji
Krásnou sobotu, prosím má někdo z Ali tyto koše? Pokud ano p…
Krásnou sobotu, prosím má někdo z Ali tyto koše? Pokud ano prosím foto i odkaz, děkuji moc :-)
Ahojky, prosim neobjednaval si nekdo tyto hodinky? Všechno f…
Ahojky, prosim neobjednaval si nekdo tyto hodinky? Všechno funguje, ale vubec mi to neukazuje počet kroku, jak na hodinkách tak v aplikaci. Spárování jsou...
Krásný večer , Prosím o tip na dětskou panenku Dekuju
Krásný večer , Prosím o tip na dětskou panenku 😊 Dekuju
Máte někdo zkušenost s natáčkama?
Máte někdo zkušenost s natáčkama?
Hezký večer , nemate ozkousene nějaké hračky tlapkove patrol…
Hezký večer , nemate ozkousene nějaké hračky tlapkove patroly auta,postavy,budovu Děkuji 😊