Dnes doslo, muzu doporucit, kvalitne zpracované
Dnes doslo, muzu doporucit, kvalitne zpracované
Nějaké typy na drobnosti do adventního kalendáře do 50kc? Sa…
Nějaké typy na drobnosti do adventního kalendáře do 50kc? Samozřejmě věci typu, tetovacky, nálepky, vodní omalovánky, taška na vybarveni, gumicky, sponecky už jsem se...
Krasna peněženka .:)hodně ulitavam na peněženky ,dáte mi dal…
Krasna peněženka .:)hodně ulitavam na peněženky ,dáte mi dalsi typ?a super nazehlovacka :)
Ahoj. Prosim, nemate nekdo doma navic cca 2-4 baleni ruzovyc…
Ahoj. Prosim, nemate nekdo doma navic cca 2-4 baleni ruzovych penovych ruzicek??? Dekuji
Dobrý den, ráda bych se nechala inspirovat na drobné dárky d…
Dobrý den, ráda bych se nechala inspirovat na drobné dárky do 100 Kč pro šestileté holky. Loni jsem kupovala hodinky, které promítají obrázky lol,...
Ahoj, vzdy dobre poradite. Brali jste nekdo veci na snorchlo…
Ahoj, vzdy dobre poradite. Brali jste nekdo veci na snorchlovani pro deti? Kdyztak odkaz diky 😘 p.s. nasla jsem ty masky na cely oblicej...
Ahoj holky,potrebovala bych kameru .opet nám někdo chodil po…
Ahoj holky,potrebovala bych kameru .opet nám někdo chodil po zahradě a už toho mám dost!ma někdo zkušenosti?
Vím, že jsou tu hlavně ženské, ale třeba jsou u i nějaké váš…
Vím, že jsou tu hlavně ženské, ale třeba jsou u i nějaké vášnivé řidičky. Nemáte některá tip na levný dárek (do max. 10 $)...
Holky,pod cim hledat hudební metalová nasivky?
Holky,pod cim hledat hudební metalová nasivky?
Zdravím maminky, nemáte někdo na prodej, nebo nebude v blízk…
Zdravím maminky, nemáte někdo na prodej, nebo nebude v blízké době prodávat nějaký pěkný obleček pro holčičku na první narozeniny ? Info do komentářů...