Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 585

Diskuze

NAŠEL BY MI NĚKDO PROSÍM?? EVENTUELNĚ MÁTE NĚJAKOU ZKUŠENOST…

NAŠEL BY MI NĚKDO PROSÍM?? EVENTUELNĚ MÁTE NĚJAKOU ZKUŠENOST S TÍMHLE NEBO PODOBNÝM ZBOŽÍM? 🤩

Dobrý den pod čím hledat takovy ten pytel na lego a jiné mal…

Dobrý den pod čím hledat takovy ten pytel na lego a jiné malé hračky? Modrý stahovací na gumicku...už se nám to doma hromadí a...

Dobrý večer, objednával prosím někdo tuto bundu ? Děkuji U…

Dobrý večer, objednával prosím někdo tuto bundu ? Děkuji US $25.60 20% Off | Baby Girls Winter Jackets Plus Velvet Thicken Warm...

Doporučte mi lego pro holku 11 a nějaké Duplo prosím. Kupuje…

Doporučte mi lego pro holku 11 a nějaké Duplo prosím. Kupujeme pořád něco, ale nacházím pořád to samé. Potřebuji nějaký tip zvenčí. Děkuji

Dobrý den, chtela bych se zeptat.. – mate nekdo tyhle hodink…

Dobrý den, chtela bych se zeptat.. - mate nekdo tyhle hodinky? Jak jste spokojený? :)

Malé panenky metoo.jsou krasne chci všechny :)

Malé panenky metoo.jsou krasne 🙂 chci všechny :)

Nemáte prosím některá triko k druhým narozeninám? Dcera slav…

Nemáte prosím některá triko k druhým narozeninám? Dcera slaví za týden a u toho našeho objednaného to už nevidím úplně optimisticky 🙈

Zdravim, rada bych objednala synum (2 roky a 4,5 roku) k Van…

Zdravim, rada bych objednala synum (2 roky a 4,5 roku) k Vanocum fotak pro deti. Mate nejake overene tipy? Moc dekuju

Tak syn uspesne nastoupil do prvni tridy, zvykame si . Dovol…

Tak syn uspesne nastoupil do prvni tridy, zvykame si 😂😂😂. Dovolena skoncila. Holky jiz jsem plne k dispozici a dneska se pustim od nejstarsich...

Maminky nakupovala jste některá nádobí a další věci do dětsk…

Maminky nakupovala jste některá nádobí a další věci do dětské kuchyňky? Jak jste spokojené? Pokud ano vložíte odkazy. Děkuji 😊