Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 587

Diskuze

Holky prosím neobjednavala jste některá barefoot gumaky a ne…

Holky prosím neobjednavala jste některá barefoot gumaky a nebo i zimní boty na širší nožičku a hlavně vysoký nárt? Dekuji

chtěla jsem doobjednat roušky jednorázové a z ali úplně zmiz…

chtěla jsem doobjednat roušky jednorázové a z ali úplně zmizeli, nevíte proč?

Prosim nakupovali ste oblecky pre baby born a BB sestricku n…

Prosim nakupovali ste oblecky pre baby born a BB sestricku na Ali? Sedia tie oblecky obom? :D prip.nejaky tipy?:) Diky

Prosim nevite jak najit tuhle sadu? Nachazim postavicky jen …

Prosim nevite jak najit tuhle sadu? Nachazim postavicky jen velke a po jednom. Dekuji

Dobrý den dámy Mám pro vás 2 otázky 1) v čem se...

Dobrý den dámy 😁 Mám pro vás 2 otázky 😅 1) v čem se liší, je lepší Ali než Wish (nevím tak se ptám)...

Prosim poradte mi,chci obkednat personalizovaou penezenku ja…

Prosim poradte mi,chci obkednat personalizovaou penezenku jak se postupuje s obrazkem?z tohoto odkazu jde dat primo do kosiku ale nenabidne mi to moznost vlozit...

Překvapení pro syna. Dnes jsme dojeli z dovolené, tak ráno n…

Překvapení pro syna. Dnes jsme dojeli z dovolené, tak ráno na něj budou čekat autíčka. CZK 356.31 50%OFF | 12 Pcs Assembly Wooden...

Holky nějaké funkční odkazy na drobnosti k Mikuláši potřebuj…

Holky nějaké funkční odkazy na drobnosti k Mikuláši potřebují jich pro celou třídu do školy. Lupu jsem prošla a dost jich nefunguje

Nemá prosím někdo k prodeji tenhle balónek nebo nějaký set k…

Nemá prosím někdo k prodeji tenhle balónek nebo nějaký set k 1.narozeninám? (Pouze balónky) Pro holčičku

Ahoj holky, to opravdu máme s nakupováním z Číny od 1.ledna …

Ahoj holky, to opravdu máme s nakupováním z Číny od 1.ledna utrum? Jako ať se na mě nikdo nezlobí, ale tady v Čechách koupím...