Dobrý den maminky, prosím objednal někdo něco s prasatkem Pe…
Dobrý den maminky, prosím objednal někdo něco s prasatkem Peppou? Cokoliv. Ať už oblečení, osušky, co doplňky. Případně někdo něco na prodej? Děkuji za...
Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat jestli jste některá objed…
Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat jestli jste některá objednávala někdy tapety na zeď. Nebo do dětských pokojíčku také. Jestli ano, mohu poprosit o...
Prosím holky objednával jste někdo firmu na pryskyřice necha…
Prosím holky objednával jste někdo firmu na pryskyřice nechala jsem si od známé objednat z Wish a už 3 x změnili datum dodání trvá...
Dobrý den, objednával někdo šaty ledové království? Mohla by…
Dobrý den, objednával někdo šaty ledové království? Mohla bych reálné foto, děkuji :)
Dobrý večer, shaním tyto šatičky, bohužel už nestihnou doraz…
Dobrý večer, shaním tyto šatičky, bohužel už nestihnou dorazit v požadovaný datum... 😕 má někdo prosím na prodej ? Velikost 104 a 74/80. Děkuji.😊
...
Dobrý den koupím na Ali nějaké pěkné barevné podzimní bundy …
Dobrý den koupím na Ali nějaké pěkné barevné podzimní bundy - uvnitř fleece nebo cele softshell? Pro kluky 3 a 5 let dekuji
Nemate někdo na prodej? Nebo odkaz s kterého stě objednávaly…
Nemate někdo na prodej? Nebo odkaz s kterého stě objednávaly a stě spokojeně s kvalitou.. Děkuji
Dobrý den, prosím o radu. Dorazí mi ještě tato zásIlja nebo …
Dobrý den, prosím o radu. Dorazí mi ještě tato zásIlja nebo mám otevřít spor?
Prosim, kdyz objednam chytre hodinky za 22, budu mit nejake …
Prosim, kdyz objednam chytre hodinky za 22, budu mit nejake problemy s clenim atd? A prijdou cele? 😂 Dekuji 😇
Ahojky… Potřebuju hrací pěnovou podložku pro prcka a přem…
Ahojky... Potřebuju hrací pěnovou podložku pro prcka a přemýšlím, zda objednat Zopu nebo jen puzzle z Ali.. má někdo porovnání?