Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 593

Diskuze

Ahoj maminky, prosím mate někdo zkušenost s touto vestou? Hl…

Ahoj maminky, prosím mate někdo zkušenost s touto vestou? Hlavně ohledně velikostí děkuji. |

Co budete letos svým detickam objednávat k Ježíšku?

Co budete letos svým detickam objednávat k Ježíšku?

Máte prosím zkušenost s něčím na označování oblečení do škol…

Máte prosím zkušenost s něčím na označování oblečení do školky? Razítka, samolepky...prostě něco co bude držet. Děkuji

Dobré rano, holky mám tyto hodinky, nejsou s Ali, zajímá me …

Dobré rano, holky mám tyto hodinky, nejsou s Ali, zajímá me pasek.. Myslíte, ze tam půjde nějaký s Ali? Samozřejmě dle míry? Na netu...

Holky, nemáte prosím na prodej takováto/podobná trička? Veli…

Holky, nemáte prosím na prodej takováto/podobná trička? Velikosti 104 a 68. Děkuji.

Zdravím Nekupoval jste prosím někdo něco s motivem Miffy,…

Zdravím 🤗 Nekupoval jste prosím někdo něco s motivem Miffy, nebo králíka 🐰 ? Je ve výsledku asi jedno co, hlavně aby to...

CZK 357.65 30%OFF | Baby Swimming Doll Waterproof Education…

CZK 357.65 30%OFF | Baby Swimming Doll Waterproof Education Smart Electric Dolls Joint Movable Swim Dolls Infant Toys for Girlshttps://a.aliexpress.com/_BUN1do inspirace ...

Dnes došel držák na kočárek teda super, krásně a pevně drží…

Dnes došel držák na kočárek ♥️ teda super, krásně a pevně drží a má přihrádku na mobil, co já nutně potřebovala 😊😉♥️

Hezky den kdyby náhodou někomu z doručovací oblasti Říčany u…

Hezky den kdyby náhodou někomu z doručovací oblasti Říčany u Prahy dneska přišel balíček na jméno Vaverková mohli byste mě kontaktovat prosím??? Právě jsem...

Dobrý večer, objednaval někdo náhradní díly na telefon? Konk…

Dobrý večer, objednaval někdo náhradní díly na telefon? Konkrétně display ? Jaké máte prosím zkušenosti? :) předem děkuji :)