Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 596

Diskuze

Blikací botičky, tvrdá podrážka.

Blikací botičky, tvrdá podrážka. 👍😍

Nemáte nekdo zkusenost s capacky z Ali a s takovymi temi bot…

Nemáte nekdo zkusenost s capacky z Ali a s takovymi temi botickami s podrazkou? Jde mi o prvni boticky, mame studenou podlahu doma...

# **DOVOLENÁ!!!** **Od středy 12.8. do 1.9. VČETNĚ budu mít …

# **DOVOLENÁ!!!** **Od středy 12.8. do 1.9. VČETNĚ budu mít dovolenou holky.** Pokud něco potřebujete, ozvěte se nejpozději v pondělí! Na chatu si PC beru,...

Prosím ty, kteří mají doma šaty „na 100 způsobů úvazu“ – pra…

Prosím ty, kteří mají doma šaty "na 100 způsobů úvazu" - prali jste je? V pračce, v ruce, co sušička? Vyzkoušela bych sama, ale...

Dobrý den na někdo slušnost s tím že mu ukončili objednávku …

Dobrý den na někdo slušnost s tím že mu ukončili objednávku na AliExpress a zboží nebylo doručeno? V objednávce mám napsáno že objednávka byla...

Prosím, nemáte někdo ověřený odkaz na potah velkého křesla I…

Prosím, nemáte někdo ověřený odkaz na potah velkého křesla Ikea Poäng? Diskuse jsem prošla, ale nic nenašla. :( Moc děkuji!!!

Ahoj holky, neobjednávala jste některá trička pro malé slečn…

Ahoj holky, neobjednávala jste některá trička pro malé slečny věk cca 5 let, která blikají? Je tam obrázek a když se do něj klepne...

Dobré ráno, maminky, neváli se některe z vas doma šátek na n…

Dobré ráno, maminky, neváli se některe z vas doma šátek na nošení dětí do vody z Ali, který byste nám chtěli prodat? 🤗🙏

Objednaval někdo kontaktní čočky dioptrické? Nejde o celoden…

Objednaval někdo kontaktní čočky dioptrické? Nejde o celodenní nošení, jen na zkoušku, by me to zajímalo..mám čočky z optiky, Diky

Není to nic pro děti, ale neviděla jste některá na alině dno…

Není to nic pro děti, ale neviděla jste některá na alině dno z překližky na háčkované košíky???