Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 598

Diskuze

Prosím o vyzkoušené tipy na pěkný pevnější klučičí batůžek v…

Prosím o vyzkoušené tipy na pěkný pevnější klučičí batůžek velikostně na 3,5let. Do školky na pití, sváču, plaštěnku. Děkuji

Holky, kupoval jste nekdo prosim nejake nadobi do detske kuc…

Holky, kupoval jste nekdo prosim nejake nadobi do detske kuchynky? Jak je na tom kvalita? Nebo jine prislusenstvi? Dekuji

Ahoj . Shanim věci s lapacem snu. Peněženku,mikiny atd? Neku…

Ahoj . Shanim věci s lapacem snu. Peněženku,mikiny atd? Nekupoval někdo ? Dnes mi přišel kryt na telefon a je úžasný ❤️

Holky shanim pro dceru detsky chytry hodinky v elzovske barv…

Holky shanim pro dceru detsky chytry hodinky v elzovske barve 😀. Existuji nejaky v cestine a hlavne aby tam mohla mit nejaky obycejny hry,...

Mám už 7 dní do konce (posíláno 3 měsíce) a u sledování mám …

Mám už 7 dní do konce (posíláno 3 měsíce) a u sledování mám vyřazeno: https://t.17track.net/cs#nums=RY507839172CNTo už mám asi vyvolat spor, že :-/

Hezky den, stalo se vam take nekomu, ze zasilka prisla na Vy…

Hezky den, stalo se vam take nekomu, ze zasilka prisla na Vymenovaci postu v Praze a pak byla zpet odeslana do Ciny? Bez dorucovani,...

dobrý den,nechával jst si někdo dělat puzzle s vlasní fotkou…

dobrý den,nechával jst si někdo dělat puzzle s vlasní fotkou?pokud ano prosím odkaz

Dobré ráno, mám prosbičku kupoval jste někdo dámské chytré …

Dobré ráno, mám prosbičku ☺️ kupoval jste někdo dámské chytré hodinky? Jak fungují? Moc děkuji. Kristýna

Holky na vedomi . Nebude tak zle!

Holky na vedomi 😉. Nebude tak zle!

Zdravím, máte někdo prosím zkušenost s vracením zboží na Ali…

Zdravím, máte někdo prosím zkušenost s vracením zboží na Ali? Kolik vyjde pošta do Číny? Otevřela jsem spor, protože mi přišly úplně zničené boty....