Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat mě nedorazily objedná…
Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat mě nedorazily objednávky které jsem objednala před 4-5 měsíci, ani mi nepřišlo nic do schránky, ze bych měla...
Ahojky, prosím o radu… Objednané zboží nedorazilo, ale Al…
Ahojky, prosím o radu... Objednané zboží nedorazilo, ale Ali mi píše, že ano, mám otevřít spor nebo ještě počkat? Případně poradí někdo se sporem?...
Dobré ráno, máte prosím někdo odzkoušené druky z ali, které …
Dobré ráno, máte prosím někdo odzkoušené druky z ali, které sedí do prym kleští?
Můžete mi, prosím, pomoct najit tento váleček na sušenky se …
Můžete mi, prosím, pomoct najit tento váleček na sušenky se zvířátky? Podle fotky mi to najde jakékoli, ale přímo tento nee. Děkuji
Dobrý den, neprodává prosím někdo ve vel. L? Uz nestíhám obj…
Dobrý den, neprodává prosím někdo ve vel. L? Uz nestíhám objednat, aby to došlo 😕
Když lhůta dodání bude uzavřena za 14 hodin, tak nejde otevř…
Když lhůta dodání bude uzavřena za 14 hodin, tak nejde otevřít spor? Musím počkat a otevřít spor až zítra?
Ahoj rada bych objednala tričko ke 3 narozeninám, Pod tím …
Ahoj rada bych objednala tričko ke 3 narozeninám, Pod tím je kid size, to je jako jako velikost chci? Oznacim si tričko s...
Milé nevěsty.. Mnoho z vás tu hodně chválí svatební šaty z Ali,koukala jsem i...
Milé nevěsty.. Mnoho z vás tu hodně chválí svatební šaty z Ali,koukala jsem i na fotky a opravdu od salónu se to vůbec neliší...
Baby Born Prosím, nemáte někdo odkaz na botičky pro malou B…
Baby Born Prosím, nemáte někdo odkaz na botičky pro malou Baby Born 36 cm. Máme klasickou 42 cm a malou 36 cm a...
Pozor na tento produkt. První a poslední zkušenost s elektr…
Pozor na tento produkt.
První a poslední zkušenost s elektronikou z Ali dopadla dle očekávání😃 Příspěvek je určen pro ty ženy, které by se...