Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 612

Diskuze

**FLASH DEAL** **LEGO CITY Police S.W.A.T. stavebnice 8 kou…

💲💲💲**FLASH DEAL**💲💲💲 💞**LEGO CITY Police S.W.A.T. stavebnice 8 kousků a 695 dílků - sleva z více než 30 USD**💞 💵**Akční cena** **US $15.43** / cca 380...

Dobrý den, nemáte někdo doma tento koberec? Kvalita a spokojenost? Děkuji za odp…

Dobrý den, nemáte někdo doma tento koberec? Kvalita a spokojenost? Děkuji za odpovědi. 👍

Reálné zkušenosti s SSD disky z Ali??

Reálné zkušenosti s SSD disky z Ali??

Prosím pěkně, jaké hodinky s přesnou GPS pro dítě by jste do…

Prosím pěkně, jaké hodinky s přesnou GPS pro dítě by jste doporučily a máte zkušenost? A aby pro 5ti letou ručku nebyly moc obrovské?...

Dobry den. Prosim tipy na nejaky lepsi bluetooth reproduktor. Alespon trochu por…

Dobry den. Prosim tipy na nejaky lepsi bluetooth reproduktor. Alespon trochu porovnatelny se zvukem JBL. Dekuji.

Dvojitá sada příslušenství pro iRobot Roomba série e5 a i7. Jsem nadšená u nás...

Dvojitá sada příslušenství pro iRobot Roomba série e5 a i7. Jsem nadšená u nás by stálo 2798 Kč. Mě to vyšlo na nějakých 450...

Dobrý den, doporučili byste mi prosím dlouhé šaty (až na zem) vhodné jak ...

Dobrý den, doporučili byste mi prosím dlouhé šaty (až na zem) vhodné jak jak na volné chvíle, tak do práce (nic extra formálního)?...

Doporučuji tyto šaty na léto, úžasný lehký vzdušný materiál, jsou na hubené...

Doporučuji tyto šaty na léto, úžasný lehký vzdušný materiál, jsou na hubené i baculky . Doručeno 19 tý den od objednávky. ...
60624737_10211398236310785_6066821423643492352_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=HXeGS3Zd-N8AX9Cyxb9&_nc_ht=scontent-prg1-1

Ahoj holky, chci se zeptat, nemate nektera z vas tyto plavecky? Jsou sice ze...

Ahoj holky, chci se zeptat, nemate nektera z vas tyto plavecky? Jsou sice ze stranky Shein, ale nevim, kde jinde se zeptat. Pripadne jake...

Dobre rano, holky. Nejak jsem asi zaspala dobu. Nemate overe…

Dobre rano, holky. Nejak jsem asi zaspala dobu. Nemate overene odkazy na vice kusu hracek? Potrebuji pro syna do skolky, v zari nastupuje do...