Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Pro děti a maminky

Maminky prosím, neprodáváte někdo Buzze Rakeťáka z Příběhu …

Maminky prosím, neprodáváte někdo Buzze Rakeťáka z Příběhu hraček? Obávám se, že by do Vánoc nedošlo. Tak se obracím na vás. S věci...

Stalo se Vám někomu že jste změnili kartu na Ali a odečetli …

Stalo se Vám někomu že jste změnili kartu na Ali a odečetli se Vám hned peníze? Jen zaregistrovala novou tak mi hned přišla sms...

Darek k Vanocum pro dcerku (5let) Presne za 3tydny doma a h…

Darek k Vanocum pro dcerku (5let) Presne za 3tydny doma a hra je krasna a odpovida uplne jak na videjku ;) CZK 197.38...

Dobrý den, prosím typy na Lego Duplo pro holky. Moc děkuji

Dobrý den, prosím typy na Lego Duplo pro holky. Moc děkuji 😉

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s botickami pro Baby Annab…

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s botickami pro Baby Annabell 36cm? Skoro pořád nacházím jen pro BB 43 cm a ty jsou samozřejmě moc...

CZK 150.67 46%OFF | QWZ New Girls Pink Princess Castle Buil…

CZK 150.67 46%OFF | QWZ New Girls Pink Princess Castle Building Blocks Bricks Compatible with Duploed Parts Toys For Children kids Christmas gifthttps://a.aliexpress.com/_m0Trhx3 ...

Ahoj objednávka někdo lego duplo ? Jaká je kvalita? Snad to …

Ahoj objednávka někdo lego duplo ? Jaká je kvalita? Snad to bude podle recenzi, ale jsem zvědavá co dorazí 😂😅

Nevíte někdo jak je to se clem? Našla jsem si lego Duplo dom…

Nevíte někdo jak je to se clem? Našla jsem si lego Duplo domeček a stojí 24 dolarů aby mi to nezůstalo na celnici (...

Ahoj maminky, máte tu prosím někdo zkušenosti s tímto mp4 př…

Ahoj maminky, máte tu prosím někdo zkušenosti s tímto mp4 přehrávačem? Zda to opravdu funguje dlouhodobě. Nebo to za pár měsíců přestane hrát 😬...