Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Pro děti a maminky

Prosím vas,objednával nekdo z ali detske magnetky na lednici…

Prosím vas,objednával nekdo z ali detske magnetky na lednici? Nevím vubec pod čím hledat.

Dobré pondělí dopoledne. Dokážete mi prosím poradit. Minulou…

Dobré pondělí dopoledne. Dokážete mi prosím poradit. Minulou sobotu 17.10 sem objednávala tyto dva produkty. Bohužel to prodejce ještě neschválil. Psala jsem mu zprávy...

Dnes přišlo lego, objednání 3.10. Vypadá moc dobře. Vánoční …

Dnes přišlo lego, objednání 3.10. Vypadá moc dobře. Vánoční dárek tak recenze zatím nemám. Ale určitě bude radost. Odkaz dám do komentáře, cena cca...

Dobrý den Andy, mohu Vás poprosit o pomoc jak postupovat? My…

Dobrý den Andy, mohu Vás poprosit o pomoc jak postupovat? Myslím, že máte určitě zkušenosti. Objednala jsem si balík, který podle infa od prodejce...

Tip – myší rodina v krabičce/domečku Objednala jsem 3.10. a …

Tip - myší rodina v krabičce/domečku Objednala jsem 3.10. a 23.10. vyzvedávala (ze zásilkovny) - krabici z kartonu si musíte sami složit (je tam návod),...

Ahojky, dáte tipy na dekorace do pokojíčku?? K zútulnění?? K…

Ahojky, dáte tipy na dekorace do pokojíčku?? K zútulnění?? Kluk i holka. Děkuji

Dobrý den, nekupoval někdo tohle? Jaká je kvalita, nakolik j…

Dobrý den, nekupoval někdo tohle? Jaká je kvalita, nakolik je to stabilní?

Prosím, kdo kupoval v Číně šaty Elzy (Frozen), můžu prosit o…

Prosím, kdo kupoval v Číně šaty Elzy (Frozen), můžu prosit odkaz? a jak jste byly spokojené s kvalitou?

Nemáte některá typ z Ali na formičky na kinetický písek? Pís…

Nemáte některá typ z Ali na formičky na kinetický písek? Písek samotný bych koupila v ČR (nebo dala klukům na seznam k Vánocům), ale...

Nemáte někdo zkušenost, jestli nesedí nějaká magnetická stav…

Nemáte někdo zkušenost, jestli nesedí nějaká magnetická stavebnice z Ali na stavebnici Geosmart? Máme tento start set a ráda bych ji rozšířila, ale originál...