Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Pro děti a maminky

Holky ahoj seženu na Ali tuhle autodráhu? A je stejná jako z…

Holky ahoj seženu na Ali tuhle autodráhu? A je stejná jako z ČR? Myslím kvalitně. Je tam cenový rozdíl nebo se to z Ali...

Prosím má někdo ověřený odkaz na svítící tabulku?

Prosím má někdo ověřený odkaz na svítící tabulku?

Ahoj holky, neobjednaval nekdo volaci hodinky (na SIM ne blu…

Ahoj holky, neobjednaval nekdo volaci hodinky (na SIM ne bluetooth, pro IOS)? Recenze prosim. Díky!

Jakou máte zkušenost s tím, že pošta zadržuje dlouho zásilky…

Jakou máte zkušenost s tím, že pošta zadržuje dlouho zásilky? Mám totiž několik zásilek, u kterých mám Last mile carrier, ale už to bude...

Doporučte prosím zvířátka z farmy, co vypadají opravdu hezky…

Doporučte prosím zvířátka z farmy, co vypadají opravdu hezky, reálně a jsou v rámci možností kvalitní. Děkuji Chtěla jsem koupit zvířátka Schleich ale...

Maminky vim ze to sem nepatri, ale prosim neobjednavali jste…

Maminky vim ze to sem nepatri, ale prosim🙏 neobjednavali jste nekdo nalepky nebo z kousku plechu znaky Skoda na kola?? Cca 70mm??? Dekuji

Ahojte, prosím vás kupovali jste někdo z Ali Nintendo Switch…

Ahojte, prosím vás kupovali jste někdo z Ali Nintendo Switch? Prosím recenzi i odkaz. Děkuji

Prosím o zkušenost, o radu. Objednala jsem borky z Ali. Míst…

Prosím o zkušenost, o radu. Objednala jsem borky z Ali. Místo bot přišla malá obálka a v ní jen nějaká třásně z provázků. Otevřela jsem...

Dámy prosím o jednavaly jste některá na Ali skládač oblečení…

Dámy prosím o jednavaly jste některá na Ali skládač oblečení??

Holky vim ze vaznou odpovedi na sz, ale prosim o trpelivost,…

Holky vim ze vaznou odpovedi na sz, ale prosim o trpelivost, mam doma skolaka a ucime se, proto nestiham. Tak vydrzte 🙂. Dik