Kuriózní případy České pošty při doručování balíčků z Číny

1
3400

Tento článek navazuje na téma Za co dostala Česká pošta pokutu a na co máte právo? Ten, kdo ho už četl, tak ví, že jsme v závěru popsali naši vlastní kuriózní zkušenost s paní pošťačkou. Všimli jsme si, že v takových situacích nejsme sami a připravili jsme pro Vás výběr dalších kuriózních případů České pošty.

Samozřejmě budeme rádi pokud nám napíšete i Vaše zážitky s Českou poštou, a to buď přímo do diskuze nebo do komentáře pod článek. Klidně pište i kladné recenze, ať podpoříme doručovatele, kteří se snaží svoji práci odvádět správně.

1. Balíčky ve sněhové nadílce

Vypadá to, že tyhle balíčky doručil panu Michalovi asi sám Santa Claus ze Severního pólu! Jinak si tedy neumíme vysvětlit, jak se mohly ocitnout ve sněhu, místo v poštovní schránce.

Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 1 Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 2

2. Rozkaz zněl jasně, doručit zásilku!

V těchto případech se doručovatel opravdu „snažil“ narvat zásilku do schránky. Snaha se cení, ale ne v těchto případech.

Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 4 Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 9

TIP pro bezstarostné nakupování na Aliexpress: Přidejte si do prohlížeče doplněk Aliexpress Superstar! Pomůže Vám s výběrem správné dopravy, ať nemusíte nic řešit s Českou poštou nebo vyplňováním celního prohlášení. Jak si doplněk nainstalovat a filtrovat dopravu najdete v návodu 60. Jak vyfiltrovat produkty s dopravou Aliexpress Standard nebo Saver shipping na Aliexpress. Nakupování na Aliexpress je pořád výhodné, stačí se jen řídit našimi radami. Aliexpress Superstar je zdarma a nabízí spoustu dalších funkcí, které při nakupování oceníte. 

3. Místo syna dostal dárek pes

Paní Lenka měla bohužel také negativní zkušenost s Českou poštou. Sama uvádí:“Tak dnešní balíček pro syna k Vánocům, bohužel ho pošťačka nechala nejspíš na zídce vedle vrat, do kastlíku by se nevešel…no a pes ho rozkousal, takže po příjezdu domu to bylo to první, co syn viděl, takže je po dárku.“

Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 5

4. Česká pošta si spletla svoji práci s Večerníčkem

Někdy je prostě lepší, když dostanete Výzvu k vyzvednutí zásilky. Zásilky pana Mariana skončily na zemi za plotem a sám upozorňuje:“Takto Česká Pošta v Kolíně doručuje DOPORUČENÉ zásilky !!! Přitom se oba balíčky do schránky vešly.“

Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 6

5. Něco k pobavení

Někdy se Česká pošta s Českými drahami prostě dokonale doplňují!

Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 3

Tady už je situace vážnější 🙂

Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 7

Čekání na zásilku od České pošty je někdy únavné, ale hlavně když balík nakonec dorazí!

Ceska posta aliexpress zasilka nedorucena 8

 

Přejeme Vám jen samé dobré zkušenost s doručováním balíčků a nezapomeňte nám napsat Vaše zkušenosti s Českou poštou!

Doporučujeme také přečíst článek Pozor na podvodné emaily a SMS nejen od České pošty.

Přihlaste se k odběru novinek

Přihlášení k odběru novinek

nebo notifikaci na webu (zvoneček v  právem spodním rohu), ať se o nových informacích hned dozvíte.

Pokud se chcete poradit s ostatními nakupujícími na Aliexpress, tak se přidejte do skupinky na Facebooku ALIEXPRESS – česká poradna, zkušenosti, rady a tipy nebo se zapojte do diskuze na webu alirecenze.cz.

Jaké jsou Vaše zkušenosti s doručováním balíčků Českou poštou?
Databáze odpovědí Aliexpress

1 komentář

  1. Subjektivne se to hodne zlepsilo.. jen ty terminy doruceni jsou dlouhe.. za 6 dnu z Ciny do CR a potom i vic jak mesic „nekde“ u CP. Pak to vetsinou samo od sebe prijde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno