Kdyby jste jen tušili jaký objem zásilek musí denně dorucovatelé roznést. Problém je v tom že vedení pošty stále snižuje stavy zaměstnanců na úkor kvality, aby jim zbylo víc na jejich tučné platy.
Vsude je to o lidech.. U nas v Letovicich jsou slusne pistacky i pano na prepazkach.. Ale je faktyze cena za sluzby je nekde jinde… Kdyz mohu, volim zasilkovnu
Jestli je to na poště tak strašně, tak to svědčí o špatné organizací. Prvořadé by to chtělo asi vyměnit a zůžit menežment přibrat a zaplatit řádově pracanty,není to takový problém snad
Zaměstnanci pracují (alespoň u nás na vesnici) dobře, ale Česká pošta je lenoch. Zboží z Číny je za týden v ČR, ale domů mi dojde až za další měsíc. To kdybych si pro něj do Ruzyně došel pěšky, měl bych je doma včas. A to prosím jsou dnes zásilky proclívány pro jistotu již v Budapešti.
Jediné, co mě napadá, že to dělají z trucu. Dřív za vyclení každého balíčku (naštěstí se to dříve týkalo jen těch dražších) chtěli výpalné 200 Kč. Dneska zatím nikdo z Maďarska nic nechtěl. Možná jsou ti Maďaři placený Čínou, co já vím.
Snad si toho nekdo vsimne 😂
Já myslela že mají stávku každý pracovní den.
To ještě jde? To už budou ale dělat pozpátku ne?
Stejne uz vsichni pouzivaji zasilkovnu, a pomaleji už to nejde
Včera jsem byl na poště a paní tam byla zaskládaná jako někde v trafice za chvilku bude prodávat i sáčky do koše 🙂
to jde? 😃
Kdyby jste jen tušili jaký objem zásilek musí denně dorucovatelé roznést. Problém je v tom že vedení pošty stále snižuje stavy zaměstnanců na úkor kvality, aby jim zbylo víc na jejich tučné platy.
Pomaleji to snad ani nejde, ne? 😅🤣
To uz nejde ne? 🤣🤣🤣
Jde zpomalit neco co stoji na miste?
To je v pohodě, ať si stávkujou, to nikdo ani nepozná.
To jde ještě pomaleji? 😂😂
Vsude je to o lidech.. U nas v Letovicich jsou slusne pistacky i pano na prepazkach.. Ale je faktyze cena za sluzby je nekde jinde… Kdyz mohu, volim zasilkovnu
Tvl i šnek bude mistr v pohybu
Co chtějí zpomalovat,když už teď je to katastrofa 🙈
V pohodě, k nám nechodí vůbec. Nezastihli mě, ani když ležim doma s moribindusem. 😀
To snad už ani pomaleji nejde 🤣
At stavkuji. Oni přijdou o prachy. Dorucovatelu je vic nez dost.
Ja mam s postandama a i za prepazkou jen same dobre zkusenosti , fandim jim ,jsou to jen lidi , a maji toho fakt hodne co musi zvladnout a umet 🥰🥰🥰
Ono to jde ještě pomaleji?
Jestli je to na poště tak strašně, tak to svědčí o špatné organizací. Prvořadé by to chtělo asi vyměnit a zůžit menežment přibrat a zaplatit řádově pracanty,není to takový problém snad
Zaměstnanci pracují (alespoň u nás na vesnici) dobře, ale Česká pošta je lenoch. Zboží z Číny je za týden v ČR, ale domů mi dojde až za další měsíc. To kdybych si pro něj do Ruzyně došel pěšky, měl bych je doma včas. A to prosím jsou dnes zásilky proclívány pro jistotu již v Budapešti.
Jediné, co mě napadá, že to dělají z trucu. Dřív za vyclení každého balíčku (naštěstí se to dříve týkalo jen těch dražších) chtěli výpalné 200 Kč. Dneska zatím nikdo z Maďarska nic nechtěl. Možná jsou ti Maďaři placený Čínou, co já vím.
tak at je zruší- stejně jsou úplně k hovnu !!!!!!!
a to jde? múžou být skutečně ještě pomalejší?
minule mi dovezli balík o čtvrt na šest večer 😀
Ještě pomaleji? To jde? 🤔
Takže dnes objednáte a do vánoc mozna něco dojde…
To nevadí, hlavně ať zvednou ceny za služby 🤣🤣🤣
To je ještě možné?
Pomaleji už pracovat ani nejde 😂😂😂
To jde? 😂😂😂
To jako že budou dělat po proti času? Do teď snad dělali pomalu ne 😂
Ze stonožky udělají dvěstěnožku.🤭
Ja na to sci-fi nějak nejsem 😅
A to jde ještě pomaleji 😁🤣🤣
Takže vůbec? Protože pomaleji to už snad nejde 😂
To už snad pomaleji nejde… 🤣
A to jde???