38
422

Databáze odpovědí Aliexpress

38 KOMENTÁŘE

1. Včera jsem byl na poště a paní tam byla zaskládaná jako někde v trafice za chvilku bude prodávat i sáčky do koše 🙂

2. Kdyby jste jen tušili jaký objem zásilek musí denně dorucovatelé roznést. Problém je v tom že vedení pošty stále snižuje stavy zaměstnanců na úkor kvality, aby jim zbylo víc na jejich tučné platy.

3. Vsude je to o lidech.. U nas v Letovicich jsou slusne pistacky i pano na prepazkach.. Ale je faktyze cena za sluzby je nekde jinde… Kdyz mohu, volim zasilkovnu

4. Ja mam s postandama a i za prepazkou jen same dobre zkusenosti , fandim jim ,jsou to jen lidi , a maji toho fakt hodne co musi zvladnout a umet 🥰🥰🥰

5. Jestli je to na poště tak strašně, tak to svědčí o špatné organizací. Prvořadé by to chtělo asi vyměnit a zůžit menežment přibrat a zaplatit řádově pracanty,není to takový problém snad

6. Zaměstnanci pracují (alespoň u nás na vesnici) dobře, ale Česká pošta je lenoch. Zboží z Číny je za týden v ČR, ale domů mi dojde až za další měsíc. To kdybych si pro něj do Ruzyně došel pěšky, měl bych je doma včas. A to prosím jsou dnes zásilky proclívány pro jistotu již v Budapešti.
    Jediné, co mě napadá, že to dělají z trucu. Dřív za vyclení každého balíčku (naštěstí se to dříve týkalo jen těch dražších) chtěli výpalné 200 Kč. Dneska zatím nikdo z Maďarska nic nechtěl. Možná jsou ti Maďaři placený Čínou, co já vím.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno