16
179

Databáze odpovědí Aliexpress

16 KOMENTÁŘE

1. Problém je, že pokud zásilku neztotožníte s číslem ioss number, celnice od platností zákona může DPH vybrat znovu a taktéž pošta si nechá zaplatit službu celního deklaranta.

To je to co hrozí.

2. To je info jak od oPijatu a klidně si hrajte na garmosku, na Ali platím DPH a vy si můžete takové sračky šířit jako ty Eko auta nabijena ekologicky z uhelných elektráren..

3. Když to čtu tak bych nekoupil ani špendlík ale vzhledem k tomu že nakupuji u těch „zaostalých komunistických “ stánkařů víc jak 10 let tak mě to nechává chladným , nakoupím a zaplatím tu nejnižší sazbu za poštovné a ČP mi to doručí doporučeně bez jakýchkoli dalších nákladů 😜

4. Tak jistě. Ne všechny zahraniční eshopy mají smlouvu a nejsou zaregistrovány v EU. Článek je obecný

5. No potěš 😔 doteď vše bylo v pořádku a kupodivu mi prošlo bez cla i spousta drahých zásilek (dražší 150€). Jako upřímně ten formulář pro celníky jsem zatím nevyplnila ani jednou a ráda bych c této ignoraci pokračovala. No uvidíme, co přinese říjen. Možná to AliExpress zas nějak vymyslí.

6. Je pravdou že momentální situace je lepší než byla minimálně u zásilek nad 22 euro já kupoval rádio cca za 2000 včetně DPH a dorazilo bez problémů poštou bez jakéhokoliv papírování nebo placení dřív to stopli dopocitali DPH plus náklady na dopravu když to byl free shiping a samozřejmě poplatek poště za vyřízení takže za mě momentálně spokojenost ale jak to bude dál asi nikdo zatím neví

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno