41
444

Databáze odpovědí Aliexpress

41 KOMENTÁŘE

1. A úroveň vaší angličtiny? Zkušenosti s otevíráním sporu? Respektive… Jste si jistá, že jste zatrhla refund only a ne return a refund?

2. Já tyhle věci za pár dolarů neřeším.
    Při častějších sporech se pak na mě může ali vykašlat při zásilce co bude třeba za 80 dolarů a nikdo mi pak nic nedá….

3. No teda…řešit věc za 2 dolary🙄🙄🙄🙄je to riziko No…místo toho abych něco řešila tak bych objednala znovu😂😂😂

4. Když jsem nebyla spokojená se zbožím, tak mi dodavatel poslal dárek.. Neřešila jsem to přes Ali ale s dodavatelem. 😁

5. 🙈🙈🙈 zboží dva dolary, chci půlku. Tzn. jeden dolar…. Tak za to nic by se mi nevyplatilo ani vzít tel. do ruky 😂😂

6. Blbost za 2 dolary bych neřešil a objednal znovu + bych frajerovi dal refund za plný prachy bez vrácení zboží, dal špatnou recenzi.. uvidíš jak pošle prachy hned 😄věc objednal uplně stejnou u někoho jinýho.

7. 😂😂😂😂 vytvořit spor, dohadovat se a ještě to řešit na Facebooku pro 20 Kč 😂😂😂😂.. Jestli vám to udělá radost, tak mi pošlete číslo účtu a já vám tam ten dolar pošlu 😂 protože to vypadá ze bez něho dneska neusnete

8. To sou mi lidi 😁😁 zboží si nechat a půlku peněz by chtěli….. Jen to pěkně pošlete zpět a zaplaťte to.

9. No jo paní to jednou vyšlo tak to zkouší zase…. teď už vidíte ze se to nevyplácí cesta zpět vás vyjde víc než ten vás ušetřeny dolar ….a tak to má byt ….

10. Tohle se neřeší otevřením sporu, ale přímím kontaktováním prodejce. Přišel mi řemínek k hodinkám za podobnou cenu, ale jedna osička byla vadná. Kontaktovala jsem přímo prodejce a on navrhl, že mi pošle osičku novou. To jsem nechtěla, protože jí nejde vyndat bez poničení řemínku a navrhla jsem, aby mi poslal celý řemínek. A on bez okolků souhlasil. Slušně jsem poděkovala a rozešli jsme se v dobrém. Win win.

11. tak jim napište, že chcete sto dolarů na poštovný, jinak je to od nich výsměch. Tohle na mě taky zkusili, a omastila jsem negativní hodnocení, popsala anglicky, rusky a německy problém do feedbacku a hned byli hodný a chtěli, abych to smazala

12. Kdo seje vítr, sklízí bouři 😂😂😂 Došlo na vychcanost Čechů, chceš reklamovat, pošli z5 a vrátí ti částku, tebe taky nezajímalo, kolik zaplatí prodejce za poštovné 😂😂😂

13. Teda na Ali jsem zatím nic takhle neřešil, protože tam zas moc neobjednávám, ale na Wishi je tohle vyřešený za minutu s automatickým chatovacím operátorem. Párkrát mi přišlo něco třeba trošku poškozený, ale stačí to napsat, přiložit fotku poškození a všechny peníze vrátí hned zpátky bez problémů. Za den dva jsou na účtu a nic posílat zpátky nechtějí.

14. Příště, spor otevřít ve smyslu, že zboží nedorazilo a žádat zpět plnou cenu. Jinak, kvůli 2$ bych ani nezapínal telefon či pouštěl PC, prostě bych to objednal znovu.

15. oni se poslední dobou chovají dost vychcaně…. mě taky přišla takhle vadná paruka, nafotila jsem, a prý, že vrátí peníze jen když pošlu zpět…. což je blbost, když poštovné je větší než cena paruky…. dřív s tím problémy nedělali….. Nevím, co se stalo, asi se jim teď moc nedaří….

16. Dělám to taky tak, pokud přijde něco poškrábaného nafotím a žádám zpět část peněz, i když jde třeba jen o 20kč za ty 3 minuty času mi to stojí. Pokud zkusí že mám zboží odeslat zpět, návrh odmítnu a napíšu že zpětné odeslání by stálo více jak zboží. Zatím všechny spory dopadly v můj prospěch ať už sem žádal náhradu části ceny či plnou refundaci. A pokud tady někdo ohrnuje nos na jedním či 2ma dolary klidně mi je může poslat 😁

17. No a co ze 20, na zemi ju nenajdete, a kdyz za neco date penize ocekavate ze prijde co ma… Pro nekoho je 20 prd a pro nekoho dost nevite kdo je v jake situaci

18. Je to trochu usmevne, ale myslim, ze porad ma vetsi smysl ztratit 2 minuty pokusem o ziskani dolaru zpet (zejmena pokud objednavate desitky takovych veci) nez ztratit pul hodiny dohadovanim se s debilnimi lidmi na sociálnich sitich.. Ale tak kazdy ma jine preference. Pro nekoho je dulezitejsi ziskat ke komentari dost LIKEu.. Nekdo zase rad usetri par dolaru.. Pravdou vsak je, ze za tech par usetrenych dolaru si neco koupite, za LIKE na facebooku ne. Jak rikam, je to o preferencich. EGO je zakerna vec a jsou lide, kteri za svuj spolecensky status klidne zaplati, ze? Takze prosimvas, vy vsichni, co tvrdite, ze 1-2 dolary neresite, mohli by jste mi je poslat na ucet? Za odmenu vam dam LIKE a poslu pekneho smajlika jako bonus! 🙂 Placneme si?

19. Musíš to vyfotit a trvat na vrácení 1USD a nic neposílat zpět.Já jsem takto reklamoval myš za 8 USD a chtěl jsem alespoň 3 USD zpět,protože tam byla obrovská rýha,no a vrátili mi 5USD.Takže pokud je to viditelné,tak to vyfoť a vyřešíš to v klidu.

20. Kéž by mi každý kdo má názor, že řešit pár dolarů je blbost mi ten trosek poslal, tak nemusím ani do práce za chvilku.

21. Normálně to pošlete zpět a uhraďte poštovné. Ať máte zkušenost, co stojí starat se o Vaši reklamaci.

22. Tohle všechno kvůli 50kc? Kupujete na Ali… Tak předpokládám že přijde něco poškozené nebo úplně něco jiného…
    Mě tohle hlava nebere. Nic proti Vám

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno