Ahoj objednal jsem MYSTERY BOX z ALIEXPRESSU za 10 000,- Kč. Pokud by Vás zajímalo, co v takovém balíku můžete dostat, koukněte :
Databáze odpovědí Aliexpress
Ahoj objednal jsem MYSTERY BOX z ALIEXPRESSU za 10 000,- Kč. Pokud by Vás zajímalo, co v takovém balíku můžete dostat, koukněte :
ahoj honzo,nezajímá………………………………………….
Je to možný? 🤣
Hele ja si to pustil a pro mě je to jen hromada krámu, které bych hned po rozbalení, presunul do popelnice.
Tohle za 10000 kč. To si děláte prdel. To nemá ani poloviční hodnotu.
Tak jsem to preskakala, protoze poslouchat porad jaka to je hitparada, lambada a damy a pani, tak snad z toho zacnu brat taky drogy. Par veci zajimavych, ale tu cenu to fakt nema.
Bože, to se nedá ani poslouchat 🤣 🙈
Zbytečnejch keců hromada, ale v krabici hovno =D
Fizistyle jak přes kopírák.
Sestřihej to na max. 10- 12 minut a možná budeš mít vyšší průměrné zhlédnutí než 35 sekund.
Několik kšiltovek, kabelek, Minecraft reklamních předmětů, plastových LED lampiček, a to „jen“ za 10.000CZK! A to se vyplatí! 🤣
JÁ VIM LIDI, VIDÍTE JEN HROMADU KRÁMŮ, PROTOŽE VÁS TY VĚCI NEZAJÍMAJ A NEMĚLI BY JSTE PRO NĚ VYUŽITÍ. POKUD SI SPOČÍTÁM VĚCI PO JEDNOM NA ALI DOSTANU SE NA 13 000,- KČ. ŽE TAM KECÁM A SEM NADŠENEJ ? A MÁM BREČET KDYŽ ROZBALUJU KRABICI ZA KTEROU SEM DAL 10 000, ČEKAL NA NÍ 6 TEJDNŮ A VIDIM, ŽE 90% VĚCÍ ROZDÁM K VÁNOCŮM A UDĚLÁM TIM DOTYČNÝMU MEGA RADOST ? JEN PRO PŘEDSTAVU CO V ČESKU STOJÍ BLBEJ PĚNOVEJ KRUMPÁČ ( NEBOJTE TAKY SEM NECHÁPAL)
https://www.style-shop.cz/minecraft-diamantovy-krumpac–penovy/
Pro milovníka daných věcí asi super, je pravda ty zbytečný kecy, ale tak každý jsme nějaký a nikdo není dokonalý 😊☺️
Po tomhle videu jsem alergická na slovo „hitparádní, hitparáda“ 😀
No tak to je velká hitparáda! 🤦😀👌 Ale máš moje shlédnutí a o tom to je!😁✌️
Ne nezajima. Takove honění cisel me nebere. 🤣
jsem si to pustila, abyste měl radost. Ale fakt zkrátit (sestříhat) anebo, to by bylo ještě lepší, vydírat s tím toho, kdo to prodává. Že to jako smažete, když vám vrátěj peníze a ty kraviny nechaj.
mě to nevadilo a docela jsem se bavila 😉 ja bych za to 10.000t, fakt teda nedala ale vím že u nás je tohle opravdu drahe ,ovšem kazdy to mame jinak 😉 doufám že máte z věcí radost a to je důležité 😉 a hlavně že budou i děti a manželka spokojené.
Neřeš ty blbý komentáře, já se pobavil 😂 je to skupina o Aliexpressu tak nevidím problém to zde ukázat. Za 10k to určitě nebude, ale věci se určitě hodí. Nejsem zrovna na Marvel ale věřím že fanouškovi se to líbit bude ^^
Hitparádně na tom předělal 😀😀
Jste z Brna?:D podle mluvy…
Já se teda pobavila 😀 a ukojilo to mou zvědavost a asi z toho udělame chlastaci hru na Silvestra, za slovo hitparáda pijem 😀
Uaaaaa nutně bych potřebovala ty Minecraft věci. 😂 Syn by byl úplně hotovej 👍
Super! Valel sem se smichy 😂🤣
Ten blb dělá jen reklamu, kdyby měl ten šrot platit mluvil by jinak. Normální reklama a spam.
Hodina slintů o špatným mystery boxu, to je content budoucnosti! 😀