Ahoj. Prosím poradí mi někdo? Objednala jsem z Ali věc za 600. Poštovné ze Španělska vyšlo na 170 korun, nebyla možnost jiné dopravy. Balík měl přijít za sedm dní. Lhůta pro doručení vypršela. Otevřela jsem spor a šla na poštu pro nějaké potvrzení že věc nedošla. Zjistila jsem že balíček nebyl doručován českou poštou ale jiným dopravcem. Na track17 mi to vyhodilo že balík byl doručen. (Nebyl). Ví někdo jak postupovat? 😔 Děkuji všem
Databáze odpovědí Aliexpress

Napsali vám ať si z pošty vyžádáte certifikát o nedoručení, prostě potvrzení že vám to nedošlo, a ten jim máte poslat.
Když si to hodíte hodíte parcells app uvidíte, že vám to někdy v březnu doručovala, ale nenašli vasi adresu. Byla dobre?? posta vás nenašla, neměli kam hodit upozornění že ho tu máte a balík jste nevyzvedla a poslali ho zpět.https://parcelsapp.com/tracking/37615139025
Kdyžtak klasicky vyvolat spor a nedohadovat se s číňanem, pokud je s tím problém. Ali vrátí peníze.
vzdyt na te vasi adrese na ali nemate cislo baraku. Kam vam to asi meli poslat
Díky všem. Adresu tam mám uloženou a vůbec by mě nenapadlo že vypadlo číslo popisné.
Dej spor a čekej vrátí penize
Při dopravě 7 days alespoň mě většinou doručuje PPL