Dobrý den, ano, jsem úplně blbá ale stejně se zeptam.. Možná pak mezi 100 koment…

25
262

Dobrý den, ano, jsem úplně blbá ale stejně se zeptam.. Možná pak mezi 100 komentáři hejtů najdu jeden kde to konečně pochopím 😁 V lupě jsem nenašla přesně to co jsem hledala.
Když teď objednám z Ali a zaplatim cenu která tam bude napsaná. Budu platit potom ještě někde někomu něco? Nebo ne? Jsem z těch poplatků už tak zmatená že se bojím objednat i blbej kryt na telefon, aby po mě pak pošťák nechtěl nějaký nesmyslný peníze..

Databáze odpovědí Aliexpress

25 KOMENTÁŘE

1. Zpravidla neplatíte nic navíc akorát se ceny navýšily ihned u platby, ten otazník v kolečku jsou ty poplatky „navíc“

2. V této skupině nějaký p.Halouzka psal něco jiného. Srolujte dolů a mrkněte na to 🤔 Tomu už nerozumím

3. DPH se platí ihned při nákupu a zatím tedy vše co jsem koupil v částce do 22 euro přišlo bez problémů žádné vyplňování po mě nikdo nechtěl

4. Já normálně objednavam dal. Většinou taky kupuji jen malickosti kolem 100,- , ale teď jsem brala i dve dražší věci a prisly v pohode. Číňanovi zaplatím ten jeho TAX a tady v ČR po mě už nic nechtějí a přijde mi to normálně domu.

5. Údajně by to mělo být u malých zásilek do nějakých 150 eur (nebo dolarů) vyřešeno hned při platbě. Nad tuto částku je možné ještě celní řízení kvůli clu

6. to vám stejně ikdo přesně neřekne, kromé toho, že Ali už započítá DPH je situace pořád stejná, záleží na tom, jak balík projde celnicí

7. Ja som objednával nejakú vec cez ali z číny a ešte u nás na pošte som doplácal 2€ z neviem akého dôvodu.

8. Pořádně nikdo nic neví, každý píše něco jiného, je v tom pěkný chaos jako ve všem v naší republice

9. Těžko říct, před 14 dny mi přišel balíček (cca 700 kc) a při převzetí doplatit clo a celní řízení necelé 400 ,- na poště 🙄

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno