Dobrý den, chápu to tedy dobře, když se mi objednávka z toho čísla CZ000009257570 změnila na LF8502550925F a končí to tím F, znamená to, že nemusím vyplňovat ten eCEP ? a pokud se mi u těch ostatních objednávek změní to číslo začínající CZxxxxx na nějaké jiné a nebude právě končit tím F, je to ten okamžik, kdy musím vyplnit ten eCEP ?
a ještě, když mám u objednávky Sledovací číslo: UH697316355BE, znamenáto teď pro mě něco ?
moc děkuji 🙂
Databáze odpovědí Aliexpress

Jak vám to projde přes celnici, tak je to vyřízené a nemusíte dělat nic. Pokud to zastaví, budete dělat podle pokynu celnice. Zatím to máte ve stádiu – odchodu z Číny – viz. obrázek, na celnici to teprve přijde.
Číslo zásilky pouze znamená kdo vám zásilku doručuje ,respektivě přes jakou společnost to obchodnik objednál. Nikoli zdali to bude se clít, dph-tit, nebo jiné konspiráční teorie…
📌
nemusite ecep vyplnovat .. precte si clanek https://www.ceskyali.cz/clanky/presne-informace-o-dph-od-1-10-na-aliexpress-meni-se-vubec-neco-a-znate-ioss-cislo/
BE jde přes Belgii, takže by se nic vyplňovat nemělo, když to nejde přes naši celnici. Tedy tak to chápu a teď mi jeden balík takto došel.