Je to normální, že to leží měsíc na celnici? Objednal jsem si aku 18650 a nějak …

12
148

Je to normální, že to leží měsíc na celnici? Objednal jsem si aku 18650 a nějak se to na cestě zadrhlo. Takových objednávek mám víc, co mi zadržuje Česká pošta.

Databáze odpovědí Aliexpress

12 KOMENTÁŘE

1. To tady už někde zaznělo že přijde žádost o doplnění údajů i když balik ještě zdaleka není v ČR… 🙈 A pak to klidně ještě měsíc trvá než dojde

2. Klasika, mě bunda z ameriky ležela dokonce měsíc a půl na celnici. Na ali si už jedině připlácím za Standart shipping, tam je to vždy bez problémů

3. Kde vidíte, že je na celnici? Já ji vidím v mezinárodním přepravě ✈️ vyplnil jste daňový a celní formulář před příchodem a teď musíte vyčkat příchodu 👍

4. Úplně normální. Po proclení trvá ještě dobu než do dorazí na adresu. Někdy měsíc, někdy méně. Záleží asi na „štěstí“

5. mě leží od října – na to že bude červen…. nedovolám se ničeho – není sledovací číslo – není zásilka – jen vím, že to je v Ústí 🙁

6. Dva měsíce mi to leželo proclené kdesi a pak to přišlo někomu jinému s tím, že mi dal prodejce špatné číslo a ta zásilka nebyla pro mě (zjištěno na poště). A to jsem k tomu vyplňovala celní prohlášení 🙄 Ale peníze jsem dostala zpět, tak to neřeším.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno