Měla bych dotaz mám číslo balíčku CZ000009314081, objednáno 27.09 a 29.11 balíče…

21
215

Měla bych dotaz🙏 mám číslo balíčku CZ000009314081, objednáno 27.09 a 29.11 balíček dorazil do CR, ALE!😀 Od te doby beze změny a dočetla jsem se, že balíčky s tímhle čislém nebývají ani doručovaný a většinou se ztratí🤷🏼‍♀️🥺 dorazil někomu v pořádku?

Databáze odpovědí Aliexpress

21 KOMENTÁŘE

1. Já jich měla možná asi 15, možná více a dorazilo vše, většinou se to pak přehodilo na evropskou s písmenem F na konci. Dlouho nic a pak to šlo rychle, dejte jim ještě čas 😌

2. Píšete brzy.. Je možné, že dorazí v půlce ledna a ještě k tomu s doplacení DPH atp… 🙂 Ale možná taky ne..

3. Objednala jsem na začátku října, taky měl takove sledovací číslo a přišel včera 🤣 a bez doplatku 😉

4. Včera mi zrovna s tímto číslem přišel..měsíc byl v ČR, nedal se zde ani dohledat, posláno jako obyčejný dopis.

5. Taky mi jeden balík nepřišel. Po dodací ochranný lhůtě mi byly vráceny peníze. Doufám že ještě dorazí
    Objednáno na konci září

6. Mám také přes 2 měsíce v cz proclene, ale nechtějí doručovat. Jen čekám snad přijde jinak musím počkat na konec lhůty aby jsem mohla psát na vrácení peněz ale raději by jsem brala balíčky

7. Možná nadäváme poště zbytečně a zdržuje to Sinotrans. Snaží se měsíce čekat, jestli ti nepřijde ještě něco, aby to přebalil do společné obälky.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno