Nevíte proč všechny zásilky začínající CZ např. CZ000018166978 jsou za pět dní v…

6
98

Nevíte proč všechny zásilky začínající CZ např. CZ000018166978 jsou za pět dní v Budapešti ale následně se čeká další měsíc a půl na doručení. Mám to tak u všech zdá se mi že je to pravidlo.

Databáze odpovědí Aliexpress

6 KOMENTÁŘE

1. protoze je to obycejna zasilka jako unas obycejny dopis se znamkou s nulovou prioritou. U nas nesledovatelny

2. Stále čekám na 2 zásilky CZxxxx z října. Pochybuju, že vůbec přijdou. Nejlevnější doprava bez sledování – šance, že zásilka přijde, je sázkou do loterie.

3. Česká pošta se teď začíná věnovat prodeji energií 😌 na doručování zásilek není čas 🤷🏻‍♀️

4. Já si objednal 3 zásilky ve stejnou dobu, dvě dostaly číslo LFxxxxxF a dorazily do 14 dnů, třetí má LSxxxxxxNL a visí někde, prostě někde. Vždy dávám standart shipping… takže by mě zajímalo, jak to jde ovlivnit.

5. V podstatě to v EU leží ve skladech do té doby, dokud se nenaplní celý kamión a pak se to teprve pošle dál. A takhle se to může opakovat. V tom spočívá celé knowhow Super economy zásilek. Nejedou na kvalitu, ale na kvantitu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno