Ahoj,teď jsem z toho blázen.Bylo tady několikrát zmíněno,že mám vybírat ciaonio …
Ahoj,teď jsem z toho blázen.Bylo tady několikrát zmíněno,že mám vybírat ciaonio shipping,nejlépe tracking available.Objednala jsem si tedy tři prsteny. Minuly týden mi ukazovala apka,že...
Poradí někdo na poštu jsem volala, balíček nikde, ale údajn…
Poradí někdo 🙏 na poštu jsem volala, balíček nikde, ale údajně podle e-mailu mi byl v pondělí doručen. DHL voláno, také nevědí. 😤🤷♀️
D.den a prosím o radu. Prodejce mi napsal krom jiného …nyní byl tento produkto…
D.den a prosím o radu. Prodejce mi napsal krom jiného ...nyní byl tento produktový trh ukončen atˇ zruším objednávku a budou mi vráceny peníze...
Prosím o radu, jaký typ dopravy vybrat, aby se tady už v tom celníci...
Prosím o radu, jaký typ dopravy vybrat, aby se tady už v tom celníci nehrabali a pošta to nechala být? Děkuji
Pro všechny lidi co objednávají z pochybných obchodů typu bonky a spol. doporuču…
Pro všechny lidi co objednávají z pochybných obchodů typu bonky a spol. doporučuji přečíst:
Ahoj všichni, mám dotaz. Poprvé mi přišla sms od ČP o doplnění údajů kvůli...
Ahoj všichni, mám dotaz. Poprvé mi přišla sms od ČP o doplnění údajů kvůli proclení. Číslo zásilky mi nesedí s objednaným balíkem a navíc...
Prosím proradíte mi co s tím? Přišla mi sms že mám doplňit údaje ale...
Prosím proradíte mi co s tím? Přišla mi sms že mám doplňit údaje ale vůbec nevim o jakou zásilku se jedná a co tam...
Dobrý den máte někdo zkušenosti jak nafouknout je u toho tak…
Dobrý den máte někdo zkušenosti jak nafouknout je u toho taková plastova jehla Dekuji
Jak se tak stane, že vám přijde, že máte podat celní prohlášení k balíčku...
Jak se tak stane, že vám přijde, že máte podat celní prohlášení k balíčku (podle 1track je opravdu na cestě), když jste si nic...
Tak jsem teď hodně naštvaná. Přišel mi email o doručení zboží. Zboží mi...
Tak jsem teď hodně naštvaná. 😡 Přišel mi email o doručení zboží. Zboží mi samozřejmě nepřišlo. Nelze však reklamovat, Ali píše, že mám řešit...