Dobrý večer, poradíte mi prosím, kde dohledám o kterou objednávku se jedná ať mů…
Dobrý večer, poradíte mi prosím, kde dohledám o kterou objednávku se jedná ať můžu vyplnit formulář pro českou poštu? zkontrolovala jsem všechny objednávky na...
Ahoj, doporučíte mi nějaký fajn popelník na iqos? Díky předem
Ahoj, doporučíte mi nějaký fajn popelník na iqos?😊 Díky předem
Prosím stalo se někomu, že by Vám Aliexpress strhl peníze z účtu, aniž byste...
Prosím stalo se někomu, že by Vám Aliexpress strhl peníze z účtu, aniž byste něco objednávali? Dnes se mi stalo, že mi odešlo 5...
Dobrý den prosím existuje něco jako Aliexpress podpora, kam bych se mohla obráti…
Dobrý den prosím existuje něco jako Aliexpress podpora, kam bych se mohla obrátit? Dnes mi mělo přijít několik balíčků, ale někde, kde to posílali...
Poradí někdo proč opravdu nejde na Aliexpresu zaplatit, není to tím že nechci ul…
Poradí někdo proč opravdu nejde na Aliexpresu zaplatit, není to tím že nechci uložit informace o kartě ?
Zdravím,používáte někdo prosím poštu saver shipping. Díky za odpovědi.
Zdravím,používáte někdo prosím poštu saver shipping. Díky za odpovědi.
Nevíte prosím někdo co to znamená? Děkuji
Nevíte prosím někdo co to znamená? Děkuji
Prosím kde najdu email adresu prodejce? Chci poslat video a vyžaduje to email...
Prosím kde najdu email adresu prodejce? Chci poslat video a vyžaduje to email prodejce.
Dobrý večer, Česká pošta mi poslala SMS, že prý budou proclivat balíček, který j…
Dobrý večer, Česká pošta mi poslala SMS, že prý budou proclivat balíček, který ještě ani neodešel z Číny. Chtějí vyplnit formulář. Prosím má s...
Zdravím, dá se na Ali/Banggod apod. najít takový ten rozšiřovač internetu přes e…
Zdravím, dá se na Ali/Banggod apod. najít takový ten rozšiřovač internetu přes elektrickou síť v domê? Nevím, jak se to oficiálně nazývá, tak nevím,...