Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 126

Diskuze

Krásný den, nemá někdo na prodej Tutty sukni na 4 roky

Krásný den, nemá někdo na prodej Tutty sukni na 4 roky

Ahoj, stalo se někomu že zrušil objednávku, která ještě nebyla odeslaná (bylo ta…

Ahoj, stalo se někomu že zrušil objednávku, která ještě nebyla odeslaná (bylo tam, že objednávku můžu zrušit ještě 3 dny a následně po zrušení...

Ahojky, objednávali jste si někdy z Ali záclonu?

Ahojky, objednávali jste si někdy z Ali záclonu?

Zdravím chci se zeptat,pokud vyberu aliexpress standart shipping který měl být s…

Zdravím chci se zeptat,pokud vyberu aliexpress standart shipping který měl být s cenou ale prodejce ho dává jako free od nějaké určité částky,vyhnu se...

Zdravím. Na Ali nakupuji vic jak 9 let a poprvé se mi stalo, ze...

Zdravím. Na Ali nakupuji vic jak 9 let a poprvé se mi stalo, ze byla zneužita uložená platební karta. Přišla mi zpráva z banky,...

Dobrý den kde na svém účtu na ali najdu celkový počet objednávek od založení...

Dobrý den kde na svém účtu na ali najdu celkový počet objednávek od založení účtu?
274062528_10221595194617269_55458249436558469_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=T8ifer8mFcoAX8H-NHV&_nc_ht=scontent-prg1-1

Hezký den, včera poprvé přišla zpráva od pošty, snažila jsem se doclit, ale tady…

Hezký den, včera poprvé přišla zpráva od pošty, snažila jsem se doclit, ale tady jsem se zasekla. Dát souhlas? U balíčku je uvedené VAT,...

TIP na nákup! FNAF plyšáci 18 cm, beru jen od tohoto dodava…

🎀🎀TIP na nákup!🎀🎀 FNAF plyšáci 18 cm, beru jen od tohoto dodavatele a jsou nádherní :-), navíc za super cenu!

Zdravím. Prosím nemá někdo aktuální ověřený odkaz na conversky z evropského skla…

Zdravím. Prosím nemá někdo aktuální ověřený odkaz na conversky z evropského skladu? Dekuji

Dobrý den všem, Mám dotaz, objednal jsem si balík z ali za 50kč. Přišel...

Dobrý den všem, Mám dotaz, objednal jsem si balík z ali za 50kč. Přišel mi klasika do schránky. Objednal jsem tu samou věc, také...