Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 127

Diskuze

Dobrý den, potřebuji pro syna kostým do školky na maškarní a…

Dobrý den, potřebuji pro syna kostým do školky na maškarní a přál by si Tlapkovou patrolu. Už ho ale nestihneme objednat. Nemáte někdo na...

Dobrý den jde vám posílat platba, na alli?

Dobrý den jde vám posílat platba, na alli?
274018044_5390551550972486_5934663676054566756_n.jpg?stp=dst-jpg_s720x720&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=v_7DefOXlmkAX9HJ5IG&_nc_ht=scontent-prg1-1

Tak už jsem se taky dočkal poprvé sms o celnim řízení vím že...

Tak už jsem se taky dočkal poprvé sms o celnim řízení 😅 vím že se tu ptá pořád někdo dokola ale tak se zeptám...

Měl by někdo nějaké doporučení na dobrý bluetooth reproduktor? Moc díky.

Měl by někdo nějaké doporučení na dobrý bluetooth reproduktor? Moc díky.

Pro kempaře- doporučte prosím overenou kvalitní nafukovací karimatku/ matraci d…

Pro kempaře- doporučte prosím overenou kvalitní nafukovací karimatku/ matraci do stanu a pripadne mozna i stan. Diky 🙂

Hezký večer, prosím máte někdo osvědčený odkaz na dětské šat…

Hezký večer, prosím máte někdo osvědčený odkaz na dětské šaty pro družičky? Nejlépe i s reálnou fotkou šatů? Děkuji 🤗

Dobrý den, prosím o radu jak postupovat dále, přišel balíček, který obsahoval sv…

Dobrý den, prosím o radu jak postupovat dále, přišel balíček, který obsahoval světla na baterky, bohužel v jedné krabičce není pružina, tím pádem světla...

Zdravím všechny. Tak se mi už také stalo, že mi od včerejška nejde platit...

Zdravím všechny. Tak se mi už také stalo, že mi od včerejška nejde platit na Aliexpressu. Hodí to chybu a konec. Překlad stránky nemám,...

Už se vám stalo, že vám pošta poslala SMS, že musíte clít balík a...

Už se vám stalo, že vám pošta poslala SMS, že musíte clít balík a přitom ho hodili pod jiným číslem za dva týdny do...

Ahoj, může mi prosím někdo poradit ohledně combined delivery? Objednávala jsem o…

Ahoj, může mi prosím někdo poradit ohledně combined delivery? Objednávala jsem od 3 prodejců, zadala jsem kombinovanou dopravu, ale v aplikaci se mi balíčky...