Nemá prosím někdo tyto šaty z Ali? Jak vypadají v reálu?
Nemá prosím někdo tyto šaty z Ali? Jak vypadají v reálu?
Prosím i radu, zkoušela jsem dohledávat lupou, ale moc moudrá z toho nejsem. Pok…
Prosím i radu, zkoušela jsem dohledávat lupou, ale moc moudrá z toho nejsem. Pokud objednam zboží s některou z těchto možností odeslání, budu muset...
Na blogu jsem odpověď nenašla. Potřebovala bych radu zkušených. Dá se nějak pozn…
Na blogu jsem odpověď nenašla. Potřebovala bych radu zkušených. Dá se nějak poznat jestli se bude u zásilky něco doplácet při vyzvednutí? Objednávám po...
„Zahájení celního řízení“ už 17 dní… je to normální? Setkal se někdo aby to...
"Zahájení celního řízení" už 17 dní... je to normální? Setkal se někdo aby to bylo tak dlouho? Všechno potřebné jsem vyplnil a odeslal. Děkuji....
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá dodání zboží z Ali ? A...
Zdravím🙋♂️, chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá dodání zboží z Ali ? A když si objednám více položek, přijde mi to ve více...
Ahojte.Chcem sa opýtať či sa dá niekde v nastaviť aby mi hľadané veci ukazovalo...
Ahojte.Chcem sa opýtať či sa dá niekde v nastaviť aby mi hľadané veci ukazovalo iba z EU skladoch.Ďakujem
Zdravím. přišlo mi PDF s čárovím kódem pro bezplatné vrácení zboží. Balík zabalí…
Zdravím. přišlo mi PDF s čárovím kódem pro bezplatné vrácení zboží. Balík zabalím nalepím na něj vytištěný čárový kód a odnesu na pobočku DHL?...
Kupovali jste někdo Kostky tipu Grimms…? Děkuji za odkaz…
Kupovali jste někdo Kostky tipu Grimms...? Děkuji za odkazy.
Nevíte nekdo co to znamená kdyz dam sledování zasilky na alli a ukáže se...
Nevíte nekdo co to znamená kdyz dam sledování zasilky na alli a ukáže se jen toto? dekuji
EDIT: Vyřešeno, našel jsem ho v EU skladu Zdravím, blog jsem sice pročítal, al…
EDIT: Vyřešeno, našel jsem ho v EU skladu 😂
Zdravím, blog jsem sice pročítal, ale stejně jsem to nebyl schopen pochopit, tak se zeptám chytřejších.....