Co prosím čekat od tohohle způsobu dopravy? Bude se něco platit? Hledala jsem v...
Co prosím čekat od tohohle způsobu dopravy? Bude se něco platit? Hledala jsem v lupě a nenašla 😱
Niekto link na HRANATÝ kryt pre iPhone 11 Pro?
Niekto link na HRANATÝ kryt pre iPhone 11 Pro?
Měl teď někdo doručenou zásilku, která měla sledovací číslo začínající YT… pře…
Měl teď někdo doručenou zásilku, která měla sledovací číslo začínající YT... přes Yunexpress? Jaká společnost ji na vaši adresu přivezla? Už skoro měsíc mám...
Dnes mi přišly nějaké konektory na kabely. Byl to velký balík z Alli a...
Dnes mi přišly nějaké konektory na kabely. Byl to velký balík z Alli a obsahoval menší balíčky. V tom největším pytlíku byl nějaký dárek...
Co to zase je prosim? Nevite nekdo jestli vrati penize? Spor nejde udelat. Diky
Co to zase je prosim? Nevite nekdo jestli vrati penize? Spor nejde udelat. Diky
Dobrý den, můžete mi prosím poradit co dál? Kód na telefonní číslo nepřijde.. př…
Dobrý den, můžete mi prosím poradit co dál? Kód na telefonní číslo nepřijde.. přihlásím se ještě někdy? 😁
Dobrý den, jdu si pro radu. Objednavala jsem si světlylka. Teď mi den před...
Dobrý den, jdu si pro radu. Objednavala jsem si světlylka. Teď mi den před vypršením lhůty ale přišla baterie do ovladače na Xbox, kterou...
Dobrý den , chci se zeptat .. zásilky musím sjednotit sám nebo je sjednotí...
Dobrý den , chci se zeptat .. zásilky musím sjednotit sám nebo je sjednotí oni ? A kdyžtak nějaký menší návod bych prosil .....
Byl by odkaz na kufřík na gel laky?
Byl by odkaz na kufřík na gel laky?
Ahoj, mám z ali objednanou nějakou blbost pro kočku, v prosinci mi přišlo od...
Ahoj, mám z ali objednanou nějakou blbost pro kočku, v prosinci mi přišlo od ČP, že u ní proběhne celní řízení. Tak jsem si...