Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 140

Diskuze

Dotaz prosím.myslite že takhle to prošlo celním odbavením a nic víc platit nebud…

Dotaz prosím.myslite že takhle to prošlo celním odbavením a nic víc platit nebudu a přijde mi to bez problémů?

Zdravím :) Doufám, že vám tato informace bude užitečná v objednávání z...

Zdravím :) Doufám, že vám tato informace bude užitečná v objednávání z Číny. Dneska mi přišel balíček s řasenkou. U balíčků...
272649921_4908825459200624_444522432455790803_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=gf3Nzd3tJcEAX-Km0T6&_nc_ht=scontent-prg1-1

Potřebuji radu – nejde mi otevřít dispute. Objednáno 8.1. pár věcí od jednoho pr…

Potřebuji radu - nejde mi otevřít dispute. Objednáno 8.1. pár věcí od jednoho prodejce. Nejdřív to mělo několik čísel zásilek, pak se to spojilo do...

Doplnte udaje k Vasi zasilce UV506591980UZ, kterou ocekavame ze zahranici. Probe…

Doplnte udaje k Vasi zasilce UV506591980UZ, kterou ocekavame ze zahranici. Probehne u ni celni rizeni. Odkaz: www.postaonline.cz/celni-rizeni/sms Kod:hkzdhSR Dobry den prislo vam to od...

Zdravím, řešil tu někdy někdo proclení při přepravě balíku společností Aramex?

Zdravím, řešil tu někdy někdo proclení při přepravě balíku společností Aramex?

Ahoj, za jak dlouho Vám něco přišlo z cz skladu? Děkuji

Ahoj, za jak dlouho Vám něco přišlo z cz skladu? Děkuji

Včera jsem po dlouhé době nakoupila. Dávala jsem si pozor aby bylo všude sever...

Včera jsem po dlouhé době nakoupila. Dávala jsem si pozor aby bylo všude sever shipping a mám 3 zásilky. Svítí u nich ve žlutém...

Krásný podvečer, před rokem jsem dostala toto,ale už nevím,na co použít. Děkuji

Krásný podvečer, před rokem jsem dostala toto,ale už nevím,na co použít. Děkuji

Ahoj :) objednávala jste si některá šaty, se kterými jste spokojená? Potřebuji š…

Ahoj :) objednávala jste si některá šaty, se kterými jste spokojená? Potřebuji šaty na svatbu v levandulové barvě.. Prosím, fotky a klidně i odkazy...