Nemáte prosím tip na ověřené šaty pro družičky nebo na první svaté přijímání? Dě…
Nemáte prosím tip na ověřené šaty pro družičky nebo na první svaté přijímání? Děkuji
Ahoj, objednávka už je řazena jako doručená, ale samozřejmě mi do dnes nepřišla….
Ahoj, objednávka už je řazena jako doručená, ale samozřejmě mi do dnes nepřišla. Několikrát se tam obnovila doba pro otevření sporu. Mám otevřít spor,...
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s objednáváním šatiček na cca 2letou holčičku? …
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s objednáváním šatiček na cca 2letou holčičku? 🙂 Objednat spíše menší nebo větší velikost? Dcera má 86cm a nějak...
Zdravím, mám otevřený spor, kdy za rozbitou věc požaduji plnou částku zpět a to...
Zdravím, mám otevřený spor, kdy za rozbitou věc požaduji plnou částku zpět a to včetně shipping (7$). Děláte to taky tak? Děkuji za info...
Prosím o radu -jaké zadat dodání aby tady po mě pošta nechtěla opět 180kc...
Prosím o radu -jaké zadat dodání aby tady po mě pošta nechtěla opět 180kc . Děkuji
Dneska nam prisly „omalovanky“ uplne bozi pro malou. Neudela nikde bordel s fixk…
Dneska nam prisly "omalovanky" uplne bozi pro malou. Neudela nikde bordel s fixkama a neprelame pastelky kdyz s nema hazi. A kdyz ji nahodou...
Tak co kdo to má taky v tomto letadle?
Tak co kdo to má taky v tomto letadle? 😂😂😂😂😂
Ahoj, nejde mi submitnout odpověď na řešení disputu. Seller navrhl řešení se kte…
Ahoj, nejde mi submitnout odpověď na řešení disputu. Seller navrhl řešení se kterým nesouhlasím. Vyplnila jsem fotky, text, částku na vrácení, zaškrtla že nebudu...
Dobrý den, chci se zeptat,jestli jde na Ali vyhledat konkrétní obchod a jak se...
Dobrý den, chci se zeptat,jestli jde na Ali vyhledat konkrétní obchod a jak se to dělá. Díky
Ahoj parto, byl jsem na tři měsíce mimo, ale jak jsem včera zapnul Allinu,...
Ahoj parto, byl jsem na tři měsíce mimo, ale jak jsem včera zapnul Allinu, tak jsem byl v šoku....nové prostředí....a kde je sledování zásilky,...