Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 143

Diskuze

Děkuji facebooková reklamo na Ali. To bude krásné do obývacího pokoje

Děkuji facebooková reklamo na Ali. To bude krásné do obývacího pokoje 😂

Dobrý den, pokud by bylo potřeba doplnit informace k celnímu řízení, v aplikaci…

Dobrý den, pokud by bylo potřeba doplnit informace k celnímu řízení, v aplikaci postaonline se to u sledování zásilky objeví?

Zdravím. Má někdo zkušenosti s levným antiradarem? Přemýšlím o GENOVO One S Blac…

Zdravím. Má někdo zkušenosti s levným antiradarem?😀 Přemýšlím o GENOVO One S Black Edition, ale samozdřejmě od českého dodavatele. Napadlo mě jak by na...

Jak dlouho trvá lodi z Číny a ve kterém přístavu kotví. Když jde balík...

Jak dlouho trvá lodi z Číny a ve kterém přístavu kotví. Když jde balík do ČR. Přepravou Aliexpress Standart Shipping?

Také někomu nejde zaplatit? Dnes jsem zkoušela několikrát a nic A na rady níže….

Také někomu nejde zaplatit? Dnes jsem zkoušela několikrát a nic A na rady níže. Zkusila jsem vymazat cokies i historii a i nainstalovat mozzilu....

Prosím o ověřené odkazy na kompatibilní doplňky (koleje) apod. k el.vlacku Lego …

Prosím o ověřené odkazy na kompatibilní doplňky (koleje) apod. k el.vlacku Lego D*uplo Děkuji

Prosim jak dlouho jsou uložené zásilky na české poště? Pokud je to teda...

Prosim jak dlouho jsou uložené zásilky na české poště? Pokud je to teda od pošty? Aby mi to zase neposlali zpět

Ahoj, diky za prijeti a hned dotaz, mam poprve hodnotnejsi balik z Ciny –...

Ahoj, diky za prijeti a hned dotaz, mam poprve hodnotnejsi balik z Ciny - Sanghaj a prodejce po mne chce TAX number, udajne kvuli...

Krásný den. Nevíte někdo kolik dnů má celnice na proclení balíku?

Krásný den. Nevíte někdo kolik dnů má celnice na proclení balíku?

Neobjednával někdo baterie z Ali? Objednal jsem BL-5C 3.7V Li-ion Battery For No…

Neobjednával někdo baterie z Ali? Objednal jsem BL-5C 3.7V Li-ion Battery For Nokia a přišla mi SMS od pošty že mám doplnit údaje k...