Nazdar bando, doporučte bezdrátovou klávesnici s myší ke smart TV a klidně i tad…
Nazdar bando, doporučte bezdrátovou klávesnici s myší ke smart TV a klidně i tady z Čech, hlavně ať to funguje🥳👌 Děkuji mnohokrát a hezký...
Prosím jaka je nejlepši apka na sledovani balíčku…
Prosím jaka je nejlepši apka na sledovani balíčku...
Mám už druhý notebook a na každém se mi překláda z polštiny nevím...
Mám už druhý notebook a na každém se mi překláda z polštiny nevím jak to zadat už jsem vyzkoušela všechno a pořád se...
Proč poslední dobou nejde na Alíku zaplatit bankovní kartou? Setkal jste se s tí…
Proč poslední dobou nejde na Alíku zaplatit bankovní kartou? Setkal jste se s tím někdo? Vyplním údaje o kartě a nic .
Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jestli mám čekat, nebo volat na poštu?
Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jestli mám čekat, nebo volat na poštu?
Mohu poprosit o radu? Čas dodání vypršel, balík nepřišel, spor vyvolat nejde. Od…
Mohu poprosit o radu? Čas dodání vypršel, balík nepřišel, spor vyvolat nejde. Od 13.12. by měl být v ČR, ale vůbec nedostal české číslo....
Zdravím, prosím o radu (a komentáře, že jsem idiot, co si to měl zjistit předem...
Zdravím,
prosím o radu (a komentáře, že jsem idiot, co si to měl zjistit předem si můžete odpustit, to už vím taky :D ). Neobjednávala...
Přidávám velice pěkně popsané informace ohledně objednávek na Aliexpressu VAT je…
Přidávám velice pěkně popsané informace ohledně objednávek na Aliexpressu
✅VAT je odvedeno z každého prodeje, Aliexpress je zaregistrován k odvodu DPH v Nizozemí, ale to...
Maminky, nějaký tip nebo odkaz na dětské čepicky a doplňky Elodie Details?
Maminky, nějaký tip nebo odkaz na dětské čepicky a doplňky Elodie Details?
Zdravím, Měl by někdo tip na stojánek na dva telefony s bezdrátovým nabíjením? …
Zdravím, Měl by někdo tip na stojánek na dva telefony s bezdrátovým nabíjením? Všude nacházím pouze podložky na dva telefony, nebo stanici, na které...