Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 144

Diskuze

Nazdar bando, doporučte bezdrátovou klávesnici s myší ke smart TV a klidně i tad…

Nazdar bando, doporučte bezdrátovou klávesnici s myší ke smart TV a klidně i tady z Čech, hlavně ať to funguje🥳👌 Děkuji mnohokrát a hezký...

Prosím jaka je nejlepši apka na sledovani balíčku…

Prosím jaka je nejlepši apka na sledovani balíčku...

Mám už druhý notebook a na každém se mi překláda z polštiny nevím...

Mám už druhý notebook a na každém se mi překláda z polštiny nevím jak to zadat už jsem vyzkoušela všechno a pořád se...

Proč poslední dobou nejde na Alíku zaplatit bankovní kartou? Setkal jste se s tí…

Proč poslední dobou nejde na Alíku zaplatit bankovní kartou? Setkal jste se s tím někdo? Vyplním údaje o kartě a nic .

Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jestli mám čekat, nebo volat na poštu?

Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jestli mám čekat, nebo volat na poštu?

Mohu poprosit o radu? Čas dodání vypršel, balík nepřišel, spor vyvolat nejde. Od…

Mohu poprosit o radu? Čas dodání vypršel, balík nepřišel, spor vyvolat nejde. Od 13.12. by měl být v ČR, ale vůbec nedostal české číslo....

Zdravím, prosím o radu (a komentáře, že jsem idiot, co si to měl zjistit předem...

Zdravím, prosím o radu (a komentáře, že jsem idiot, co si to měl zjistit předem si můžete odpustit, to už vím taky :D ). Neobjednávala...

Přidávám velice pěkně popsané informace ohledně objednávek na Aliexpressu VAT je…

Přidávám velice pěkně popsané informace ohledně objednávek na Aliexpressu ✅VAT je odvedeno z každého prodeje, Aliexpress je zaregistrován k odvodu DPH v Nizozemí, ale to...

Maminky, nějaký tip nebo odkaz na dětské čepicky a doplňky Elodie Details?

Maminky, nějaký tip nebo odkaz na dětské čepicky a doplňky Elodie Details?

Zdravím, Měl by někdo tip na stojánek na dva telefony s bezdrátovým nabíjením? …

Zdravím, Měl by někdo tip na stojánek na dva telefony s bezdrátovým nabíjením? Všude nacházím pouze podložky na dva telefony, nebo stanici, na které...