Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 145

Diskuze

Podával tu někdo reklamaci zásilky na webu ?? (po zadání sledovacího čísla –...

Podával tu někdo reklamaci zásilky na webu https://www.postaonline.cz/trackandtrace ?? (po zadání sledovacího čísla - reklamovat zásilku) Pošta mi už druhej stejnej balík prý doručila,...

CZK 43.21 25% Off | Silicone Rubber Case Cover For SONY Playstation 4...

CZK 43.21 25% Off | Silicone Rubber Case Cover For SONY Playstation 4 PS4 Controller Protection Skin For PS4 Pro Slim Gamepad Controle...

Píšu za známou FB nemá a nechce. Nakoupila na AleExpressu a nechala jsi tam...

Píšu za známou FB nemá a nechce. Nakoupila na AleExpressu a nechala jsi tam první, přednastavený, způsob dopravy. Celkem tři věci, u první...

DPH problematika update. Mám tu krásný vzorový příklad. Zásilka přes Sunyou, …

DPH problematika update. Mám tu krásný vzorový příklad. Zásilka přes Sunyou, z Uzbekistánu, Rosalind gely. Po příjezdu do CZ jsem si zkontrolovala změnu čísla...

Dobrý den, prosím mám dotaz. Když v košíku zaplatím zboží otevře se mi stránka,...

Dobrý den, prosím mám dotaz. Když v košíku zaplatím zboží otevře se mi stránka, kde mám potvrdit svoji objednávku. Už jsem vyzkoušel dva...

Zdravím všechny. Chci se zeptat než to objednám- potřebuju pro dceru věci na n…

Zdravím všechny. Chci se zeptat než to objednám- potřebuju pro dceru věci na narozeninovou oslavu, a našla jsem toto- mám tam věci v té...

Zdravim, objednal sem si zasilku z ali a ted jsem zjistil, ze to odeslali...

Zdravim, objednal sem si zasilku z ali a ted jsem zjistil, ze to odeslali zpet. Da se s tim neco delat a nebo uz...

prosím o radu: nějaká redukce z Ali za 3USD, poštovné zvoleno Cainiao Super Econ…

prosím o radu: nějaká redukce z Ali za 3USD, poštovné zvoleno Cainiao Super Economy Global, před vánoci bylo procleno v Budapesti, pak prý to...

Nemáte prosím někdo zkušenosti s touto lodkou? Ma to vůbec cenu za ty peníze...

Nemáte prosím někdo zkušenosti s touto lodkou? Ma to vůbec cenu za ty peníze objednat? Nebo to pak budou chtít doplatit ještě na clu?...

Dobrý večer mohu se zeptat přijde mi to nebo je to odeslané zpetjá se...

Dobrý večer mohu se zeptat přijde mi to nebo je to odeslané zpet🤷‍♀️🤦‍♀️já se v tom vůbec nevyznám