Tak jsem to riskla – připravená, poučená, myslíc si, že vše vím. A Prd! Objednal…
Tak jsem to riskla - připravená, poučená, myslíc si, že vše vím. A Prd!
Objednala jsem hromadu malých blbostí od mnoha prodejců, dala si bacha,...
ahoj ženy, kupovala jste některá svatební šaty na ali? Jak jste byly spokojené? …
ahoj ženy, kupovala jste některá svatební šaty na ali? Jak jste byly spokojené? mohu poprosit foto případně i odkaz? ☺
Má ještě cenu dělat prohlášení přes eCeP?
Má ještě cenu dělat prohlášení přes eCeP?
Jdu si pro radu, dnes mi dle ČP byl doručen balíček. Samozřejmě nic nemám...
Jdu si pro radu, dnes mi dle ČP byl doručen balíček. Samozřejmě nic nemám a na poště nic není. Řešil jste to někdo? Je...
Zdravím, co dělat když se u objednávky objeví doručeno? Nic nepřišlo ani jsem ne…
Zdravím, co dělat když se u objednávky objeví doručeno? Nic nepřišlo ani jsem nepotvrdil doručení...
Pošta opět nezklamala. Čekám na 2 balíky z aliexpressu (combined delivery, tak a…
Pošta opět nezklamala. Čekám na 2 balíky z aliexpressu (combined delivery, tak asi 5 objednávek v každým). Najednou na sledování zásilek svítí doručeno. Balíky...
Holky,objednaval nekdo svíčky v plechu? Zaručený odkaz?
Holky,objednaval nekdo svíčky v plechu? Zaručený odkaz?
Ahoj, objednal jsem si z Ali ale nedostal jsem žádný email. Po dlouhé pátrání...
Ahoj, objednal jsem si z Ali ale nedostal jsem žádný email. Po dlouhé pátrání jsem zjistil ze doručuje Zásilkovna: nevyzvednutí zásilky příjemcem a příprava...
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jste se s tím již také někdo...
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jste se s tím již také někdo setkal?
Vždy jsem měla v trasování vše v angličtině, ale tentokrát...
Nevíte někdo co to je ?
Nevíte někdo co to je ?