Chci se zeptat ohledně sporu na aliku. Peníze mi budou vráceny ale objevila se...
Chci se zeptat ohledně sporu na aliku. Peníze mi budou vráceny ale objevila se mi tam tabulka kde můžu zvolit "asi" způsob vrácení a...
Objednaval si nekdo z ali softshellovy overal a je spokojeny? Kdyztak poprosim o…
Objednaval si nekdo z ali softshellovy overal a je spokojeny? Kdyztak poprosim o odkaz
Zdravím skupinka Moc prosím, potřebuji poradit ohledně objednávky. Pokud obje…
Zdravím skupinka 🙂 Moc prosím, potřebuji poradit ohledně objednávky. Pokud objednán 3 různé věci od 3 dopravců, kteří mají stejně podmínky pro combined...
Prosím poradil by někdo, případně dal odkaz, na dětskou tašk…
Prosím poradil by někdo, případně dal odkaz, na dětskou tašku na kočárek? Ale na dětský kočárek, pro panenky. Nacházím jen klasické tašky, pro dospělé,...
Nezkousel nekdo objednavat ovladac na otvirani garazovych vr…
Nezkousel nekdo objednavat ovladac na otvirani garazovych vrat, ktery by fungoval na vrata Lomax? Dekuji
Zdravím všechny. Měl bych dotaz: jak je to s prodejem a dodáním zboží, které...
Zdravím všechny. Měl bych dotaz: jak je to s prodejem a dodáním zboží, které je u nás zakázáno prodávat soukromým osobám (bez IČA). Nebojte,...
Nema někdo náhodou doma z ali a už nepotrebuje?
Nema někdo náhodou doma z ali a už nepotrebuje?
Zboží nepřišlo včas, proto jsem obdržel refundaci – peníze mi byly vráceny. Ale …
Zboží nepřišlo včas, proto jsem obdržel refundaci - peníze mi byly vráceny. Ale dnes s velkým zpožděním zboží přišlo a rád bych refundaci vrátil....
Dobrý den, mohu mít prosím dotaz s problémem při ověření uzamčeného účtu ? Máme...
Dobrý den, mohu mít prosím dotaz s problémem při ověření uzamčeného účtu ? Máme možnost ověřit jen přes telefonní číslo, vyzkoušeli jsme 3 různé...
Dobrý den, můžu poprosit o ověřený odkaz na tyto šaty i s do…
Dobrý den, můžu poprosit o ověřený odkaz na tyto šaty i s doplňky? 🌸🤩 moc děkuji