Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 152

Diskuze

Zdravím neobjednával někdo nálepky silnice na nábytek? Foto…

Zdravím 🙋‍♀️ neobjednával někdo nálepky silnice na nábytek?🙏 Foto v komentáři 😊

Ahoj, nevíte kde a kdy si muzu vyzvednout tento kupon pro platinum cleny?

Ahoj, nevíte kde a kdy si muzu vyzvednout tento kupon pro platinum cleny?

Dobrý večer, omlouvám se, asi za stupidni dotaz, ale chtela jsem si neco objedna…

Dobrý večer, omlouvám se, asi za stupidni dotaz, ale chtela jsem si neco objednat a u moznosti dopravy jsem nenasla Aliexpress standart shipping. Nýbrž...

Prosím vás může mi někdo napsat jaký je v té dopravě rozdíl kromě ceny,...

Prosím vás může mi někdo napsat jaký je v té dopravě rozdíl kromě ceny, prosím bez urážek

Ahoj, snad mě neukamenujete za dotaz, ale když se dívám na ali přes aplikaci...

Ahoj, snad mě neukamenujete za dotaz, ale když se dívám na ali přes aplikaci v mobilu, tak mi vše vyhledá. Počítači už se ale...

Dostal jsem tip pro nou engliš lidi, kteří musí z nějakého důvodu komunikovat s...

Dostal jsem tip pro nou engliš lidi, kteří musí z nějakého důvodu komunikovat s Aliexpressem/prodejcem. Tento web translator je skutečně mnohem dál než gůgl...

Zdravim mohl by mi někdo prosim poradit nebo natuknout kde je problém?Asi půl ro…

Zdravim mohl by mi někdo prosim poradit nebo natuknout kde je problém?Asi půl roku jsem nic neobjednával a když jsem minulý týden objednal zboží...

Kupoval někdo na Ali elektrický robotický vysavač?

Kupoval někdo na Ali elektrický robotický vysavač?

Ahoj, mohl by někdo pomoc s dokončení nákupu na Ali. Někdo komu to nebude...

Ahoj, mohl by někdo pomoc s dokončení nákupu na Ali. Někdo komu to nebude vadit 😂Děkuji 😁🙏

Zdravím všechny. Jdu si k vám pro radu. Objednal jsem si zboží v hodnotě...

Zdravím všechny. Jdu si k vám pro radu. Objednal jsem si zboží v hodnotě 620kč i s dopravou na Aliexpressu. Zvolil jsem dopravu Aliexpress...