Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 153

Diskuze

Ahoj, kupovali jste si někdo na Ali předplatné Netflix Premium? Doporučte, prosí…

Ahoj, kupovali jste si někdo na Ali předplatné Netflix Premium? Doporučte, prosím, kvalitního prodejce. Děkuji :-)

Zdravím, setkal se někdo už s tímhle ? Doplnil jsem udaje k proclení a...

Zdravím, setkal se někdo už s tímhle ? Doplnil jsem udaje k proclení a poslední status je: 30.12.2021 Zahájení celního řízení.. Od té...

ahoj skupinko. Prosím jakou dopravu abych už nic neplatil. Děkuji

ahoj skupinko. Prosím jakou dopravu abych už nic neplatil. Děkuji

Syn dostal k Vánocům gravitrax a dožaduje se rozšíření. Je n…

Syn dostal k Vánocům gravitrax a dožaduje se rozšíření. Je někde za nějakou rozumnější cenu?

Zdravím všechny, Nevíte kde shánět základní deska DIA-002 PS3 FAT CECHK04 chci f…

Zdravím všechny, Nevíte kde shánět základní deska DIA-002 PS3 FAT CECHK04 chci funkční, děkuji moc 😁

Co myslíte s touto dopravou mi sportovni boty příjdou bez další buzerací a ...

Co myslíte s touto dopravou mi sportovni boty příjdou bez další buzerací a polatků? Botky stoji 350 + ta doprava. Díky

Zdravím, objednal jsem si zboží, ale nefunguje jak má. Může mi někdo napsat, kdo…

Zdravím, objednal jsem si zboží, ale nefunguje jak má. Může mi někdo napsat, kdo má zkušenosti s otevřením sporu apod? Předem díky a hezký...

Uz se tady na to nekdo ptal, tak treba vam to pomuze. Je tam…

Uz se tady na to nekdo ptal, tak treba vam to pomuze. Je tam cely seznam error kodu, ktere vyskakuji, kdyz vam nejde zaplatit...

Mám problém. Objednané věci nechodí a zmizí v alpikaci že jsem je platil.Ma nekd…

Mám problém. Objednané věci nechodí a zmizí v alpikaci že jsem je platil.Ma nekdo stejný problém.

Kdo se vyzná? Je toto CBD olej 12% ? Pod CBD nebo Cannabis nic...

🙏Kdo se vyzná? Je toto CBD olej 12% ? Pod CBD nebo Cannabis nic vyhledat nejde, tak si říkám že třeba se to tak...