Ahoj máte někdo tuhle taneční podložku? Jde Vám spustit ? :)…
Ahoj máte někdo tuhle taneční podložku? Jde Vám spustit ? :)
Zdravím, Aliexpress mi píše, že zásilky byli doručeny, ale nic mi neprislonevíte…
Zdravím, Aliexpress mi píše, že zásilky byli doručeny, ale nic mi neprislo🙄nevíte co to znamená? Objednávala jsem poprvé
Zdravím, včera mi přišla SMS. Co s tím? Zatím jsem nikde neklikala. Čekám zboží...
Zdravím, včera mi přišla SMS. Co s tím? Zatím jsem nikde neklikala. Čekám zboží cca za 200 Kč. Děkuji
zdravim, resil uz nekdo z aliexpressu toto radio? zajima me hlavne zvukovej vyst…
zdravim, resil uz nekdo z aliexpressu toto radio? zajima me hlavne zvukovej vystup a sviznost systemu. necekam od toho SQ kvalitu, ale aspon kdyby...
eCEP Zdravím,mohu ponechat nastavenou trvalou adresu (prenesenou z bank.identit…
eCEP Zdravím,mohu ponechat nastavenou trvalou adresu (prenesenou z bank.identity),nebo je třeba zmenit na dodaci, pokud si nechávám baliky posílat jinam?Diky vsem, nedohledala jsem na...
Dobrý den, nakupoval už někdo na Ali a volil dopravu „Aliexpress Saver shipping“…
Dobrý den, nakupoval už někdo na Ali a volil dopravu "Aliexpress Saver shipping"? Je to obdoba "Aliexpress Standard Shipping"- kde balíček obdržíte bez celních...
Sháním světlo do skříně. Takže něco led na baterky, co jde nalepit.
Sháním světlo do skříně. Takže něco led na baterky, co jde nalepit.
Kde seženu prosím
Kde seženu prosím 🙏🙏
Ahoj, můžu u tohoto balíčku čekat doplatek při doručení ? Nelze poslat z Eu...
Ahoj, můžu u tohoto balíčku čekat doplatek při doručení ? Nelze poslat z Eu skladu . Děkuji
Dobrý večer. Na Aliexpressu jsem nedávno objednával bez problémů. Teď když chci …
Dobrý večer. Na Aliexpressu jsem nedávno objednával bez problémů. Teď když chci zboží zaplatit proces se nedokončí a píše ať dokončím objednávku. Mám UniCredit...