Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 215

Diskuze

Ahojte, mám takový dotaz. No spis si jdu pro radu/pomoc. Objednávala jsem si na...

Ahojte, mám takový dotaz. No spis si jdu pro radu/pomoc. Objednávala jsem si na Ali vánoční světýlka v hodnotě cca 500Kc. Bohužel mi balíček...

V Polsku se teď má rozjed nový sklad Aliexpress. Bydlím v pohraničí u Náchoda,...

V Polsku se teď má rozjed nový sklad Aliexpress. Bydlím v pohraničí u Náchoda, napadlo mě, jestli bude možné objednávat z mého účtu na...

Dobrý večer, mám dotaz, který úplně nesouvisí s Alíkem jako takovým, ale s konkr…

Dobrý večer, mám dotaz, který úplně nesouvisí s Alíkem jako takovým, ale s konkrétním produktem. Chtěla bych koupit LED závěsy "záclony", asi všichni víte,...

Čekám balík HJYTE2133993912YQ – z Ali mi napsali, že už měsíc leží někde na...

Čekám balík HJYTE2133993912YQ - z Ali mi napsali, že už měsíc leží někde na poště a čeká, až si pro něj dojdu, jenomže na...

Nevím jestli to tu už bylo Když přes eCep udělám proaktivně předem nějaké...

Nevím jestli to tu už bylo 😁 Když přes eCep udělám proaktivně předem nějaké to registrovaní sledovacího čísla, ale k proclení dojde nakonec už...

Ahoj, objednal jsem si sluneční brýle značky Oakley ( skryté odkazy ) a přišla...

Ahoj, objednal jsem si sluneční brýle značky Oakley ( skryté odkazy ) a přišla mi tato sms od české pošty 🙂 Vidím prvně. Nemohou...

Čau lidi, prosím k čemu je toto.

Čau lidi, prosím k čemu je toto.

Zdravím, je to tu dnes a denně ale zeptám se, 26.10. jsem na ali...

Zdravím, je to tu dnes a denně ale zeptám se, 26.10. jsem na ali objednal kryt, sklo na mobil a folii na hodinky, všechny...

Hezký den, střádám si věci v košíku, že si je objednám v ten velký...

Hezký den, střádám si věci v košíku, že si je objednám v ten velký den 11.11. 😁 a sleva tak maximálně 4%, a ještě...

Jedna otázka objednal jsem zboží z českého skladu a už tři dny to mám...

Jedna otázka objednal jsem zboží z českého skladu a už tři dny to mám v kolonce - k odeslání a nic se...