Prosím o radu, jak zrušit České poště plnou moc pro zastoupení v celním řízení....
Prosím o radu, jak zrušit České poště plnou moc pro zastoupení v celním řízení. Řešil to již někdo?
Zdravim muze mi prosim nekdo poradit jak ziskat nove heslo kdyz se mi z...
Zdravim muze mi prosim nekdo poradit jak ziskat nove heslo kdyz se mi z nejakeho duvodu odhlasilo samo z aplikace a jelikoz si nemapatuju...
Prosim vas pise mi to ze doruceni selhalo,myslite ze to prijde.Moc casto neobjed…
Prosim vas pise mi to ze doruceni selhalo,myslite ze to prijde.Moc casto neobjednavam tak pokud dotaz vadi tak smazu..Dekuji
Ahoj, dnesa mi přišel balicek co jsem neobjednala . Ani cisl…
Ahoj, dnesa mi přišel balicek co jsem neobjednala . Ani cislo balíčku nesouhlasí . Jsou to silonky😂😂😂
nasla jsem na ceskyali slevove kupony pro 11.11. Jen nevim, …
nasla jsem na ceskyali slevove kupony pro 11.11. Jen nevim, jak je uplne mam pouzit. Nejde mi to. Je to jen pro nejaky konkretni...
POPTÁVKA – sháním něco na tento způsob • M/L – nabídne někdo...
POPTÁVKA - sháním něco na tento způsob • M/L - nabídne někdo kdo nevyužije?
Dobrý den,poradí někdo nějaký odzkoušený projektor?
Dobrý den,poradí někdo nějaký odzkoušený projektor?
Vím že už tu budu stá co se na to ptá, ale nevím si...
Vím že už tu budu stá co se na to ptá, ale nevím si vůbec rady s objednáním :/
Moje dcera si k vánocům...
Jaky zpusob prihlaseni pouzivate pro tu aplikaci ecep? Ja …
Jaky zpusob prihlaseni pouzivate pro tu aplikaci ecep? Ja zkusila tu dle meho nazoru nejjednodussi NIA ID, sla jsem i na Czech point...
Krásný den přeji, dnes nám doručení balíček a to bez jakého koli doplatku, což...
Krásný den přeji, dnes nám doručení balíček a to bez jakého koli doplatku, což mě hodně překvapilo a poštu jsem měla zdarma ;) uvidíme...