Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 217

Diskuze

Máte někdo nějaké zkušenosti s výběrem dopravy: AliExpress selection standard?

Máte někdo nějaké zkušenosti s výběrem dopravy: AliExpress selection standard?

Prosím nemohu na Ali najít něco takového. Králícek Bing. Děk…

Prosím nemohu na Ali najít něco takového. Králícek Bing. Děkuji za pomoc

Máme pro vás slevové kódy do AliExpress platné 11.-12.11. během Aliexpress Day. …

Máme pro vás slevové kódy do AliExpress platné 11.-12.11. během Aliexpress Day. 🎉 Vybírejte zboží už teď, vložte do košíku 🛒 a během Aliexpress...

Hezký den chci se zeptat, objednával teď někdo něco ze Shein? Mělo to být...

Hezký den😊 chci se zeptat, objednával teď někdo něco ze Shein? Mělo to být z EU skladu, ale teď koukám, že je psáno "odlet...

Zdravím všechny , chtěl jsem poprosit o radu. Zaplatil jsem zboží ale neměl dost…

Zdravím všechny , chtěl jsem poprosit o radu. Zaplatil jsem zboží ale neměl dost peněz na účtu , tak jsem je tam převedl a...

Dobrý den, balíček za 107, 55 Kč, sledovací číslo: UH697316355BE – objednáno 01…

Dobrý den, balíček za 107, 55 Kč, sledovací číslo: UH697316355BE - objednáno 01. října 2021 a v pátek 5.11. ve schránce, žádná výzva...

Dotaz ohledně nákupu od firem, co nakupuji z Ali, konkrétně se mi jedná o...

Dotaz ohledně nákupu od firem, co nakupuji z Ali, konkrétně se mi jedná o polské Allegro. otázka zní, když objednám do balikomatu v Polsku...

Dobrý den. Můžete mi prosím říct, proč mám u stejné objednávky různá čísla...

Dobrý den. Můžete mi prosím říct, proč mám u stejné objednávky různá čísla a různý způsob dopravy? Je to tak u více objednávek....

Dobrý den,máte někdo zkušenost s tím,že jste našli balíček ve schránce s razitke…

Dobrý den,máte někdo zkušenost s tím,že jste našli balíček ve schránce s razitkem doplatek,ale žádný lístek s částkou atd..Prostě jen tak vhozeny.Řešite to?Děkuji

Obracím se s prosbou o radu. V srpnu jsem objednal na Alliexpresu cca 7...

Obracím se s prosbou o radu. V srpnu jsem objednal na Alliexpresu cca 7 veci. Od te doby jsem cekal a cekal. Myslel jsem...