Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 223

Diskuze

Prosim, u jedne zasilky nemam na konci F, CZ000009631999. Po…

Prosim, u jedne zasilky nemam na konci F, CZ000009631999. Poznam nejak, jestli budu muset delat celni prohlaseni nebo ne? Bojim se, aby mi neprisla...

Dobrý den, dcera chce šaty z Aliexpressu můžu objednat normá…

Dobrý den, dcera chce šaty z Aliexpressu můžu objednat normálně? Jak je to s tím clem? Děkuji

Zásilka končí NL, toto se objevilo v trackingu České pošty. Je nutno teď něco...

Zásilka končí NL, toto se objevilo v trackingu České pošty. Je nutno teď něco dělat, když už to bylo přijato?

Chci se zeptat mam objednané zboží má být dodané z francie a činan chce...

Chci se zeptat mam objednané zboží má být dodané z francie a činan chce ještě pomě zaplatit 3 dolary na poštovném co mám...

CZECH REPUBLIC Out for Delivery, the end of tracking Mohu poprosit, ...

CZECH REPUBLIC Out for Delivery, the end of tracking Mohu poprosit, jak by jste toto přeložili? Měli jste toto někdo ve...

Zdravím, mám u této objednávky čekat také nějaké poplatky navíc?

Zdravím, mám u této objednávky čekat také nějaké poplatky navíc?

Hezký večer, často se tu teď objevují příspěvky ohledně doplacení České poště, a…

Hezký večer, často se tu teď objevují příspěvky ohledně doplacení České poště, až se bojím něco objednat. V komentářich jsem se dočetla, že v...

Řešil někdo s českou poštou, aby mu poslala papír o proclení nebo o vyměřeném...

Řešil někdo s českou poštou, aby mu poslala papír o proclení nebo o vyměřeném poplatku? Jde o to, že balíček převzal manžel, zaplatil 200,-...

Zdravím, mám dotaz. Když objednám zboží přes Standart shiping, ale poštovné je f…

Zdravím, mám dotaz. Když objednám zboží přes Standart shiping, ale poštovné je free. Přijde mi to i tak bez doplatku a nebo se toho...

Tak se mi to dnes také stalo poprvé. Zatím jsem jen sledoval místní příspěvky...

Tak se mi to dnes také stalo poprvé. Zatím jsem jen sledoval místní příspěvky o DPH a clu a jen se smál. Objednal jsem...