Dobrý den, najdu někde vzor a kam poslat zrušení plné moci pro ČP. Dekuji
Dobrý den, najdu někde vzor a kam poslat zrušení plné moci pro ČP. Dekuji
Zdravím, stalo se vám, že by přišla SMS o vyzvednutí na pobočce?
Zdravím, stalo se vám, že by přišla SMS o vyzvednutí na pobočce?
Nemá nekomu přijít zásilka č. UF069153054GE??? Dnes se mi ji snažili doručit a …
Nemá nekomu přijít zásilka č. UF069153054GE??? Dnes se mi ji snažili doručit a žádnou s takovým podáním číslem nemám. Ta zda někdo nepostrádá 😄
...
Zdravím… Dneska mi přišla upomínka, že mám na poště zásilky. Je to z Ali,...
Zdravím... Dneska mi přišla upomínka, že mám na poště zásilky. Je to z Ali, do 50 Kč, ani jeden balíček nemá ani 10 deka......
Jak se přihlašujete do ecep? To máte opravdu všichni datovou schránku nebo čtečk…
Jak se přihlašujete do ecep? To máte opravdu všichni datovou schránku nebo čtečku občanky? 😮
Co myslíte, mohu ještě doufat, nebo si už hlídat datum, kdy zahájit proceduru vr…
Co myslíte, mohu ještě doufat, nebo si už hlídat datum, kdy zahájit proceduru vrácení peněz? Více jak měsíc je to proclené a nehnulo se...
Jen takový nápad, jak to tady čtu o zastupovaní poštou bez uděleného souhlasu, n…
Jen takový nápad, jak to tady čtu o zastupovaní poštou bez uděleného souhlasu, nejde naopak dodat poště nějaký papír, že si NEPŘEJI v žádném...
Komu z vás se ztratila zásilka mezi Ústím nad Labem a Brnem či jiným...
Komu z vás se ztratila zásilka mezi Ústím nad Labem a Brnem či jiným městem? Zvažuji podání TO...
Krásný den, doporučili byste mi panenku mimiko chlapečka (ab…
Krásný den, doporučili byste mi panenku mimiko chlapečka (aby bylo vidět, že je to chlapeček 😀) Kdyby dělalo nějaký zvuk, bylo by to fajn😀...
Doporucuji k precteni. Hlavne kvuli falesnym slevam, dph a c…
Doporucuji k precteni. Hlavne kvuli falesnym slevam, dph a celnimu rizeni.