Minulý týden jsem podávala Žádost o opravu nesprávně vyměřeného celního dluhu. Z…
Minulý týden jsem podávala Žádost o opravu nesprávně vyměřeného celního dluhu. Zatím žádná odpověď, jen potvrzující email o zaevidování žádosti. Máte s tím už...
Ta pošta je čím dál pomalejší, a nedokážou napárovat i jiné sledovací čísla do...
Ta pošta je čím dál pomalejší, a nedokážou napárovat i jiné sledovací čísla do jejich aplikací.... Tudíž budeme i nadále za cipiny za koruny...
Zdravím. Hledala jsem v lupě, hledala jsem na internetu, ale spíš než abych v...
Zdravím.
Hledala jsem v lupě, hledala jsem na internetu, ale spíš než abych v tom měla jasno, v tom mám ještě větší guláš.
Jak to...
Doufám, že mě nikdo neukamenuje. Dnes přebíral manžel mou poštu z Ali a...
Doufám, že mě nikdo neukamenuje. 😁😉 Dnes přebíral manžel mou poštu z Ali a platil 190kč. DPH/VAT placeno se zbožím a clo se...
Ahoj, předpokládám že tohle je podvod, jinak čekám na dva balíčky které údajně d…
Ahoj, předpokládám že tohle je podvod, jinak čekám na dva balíčky které údajně dorazili už koncem září
Zdravím, nevíte někdo, co je tohle za dopravu, setkal se s tím někdo? Je...
Zdravím, nevíte někdo, co je tohle za dopravu, setkal se s tím někdo? Je to normální standard shipping a půjde to s F na...
Dobrý den, mám prosbu. Mám si na poště vyzvednout balíček s dobírkou 578 Kč....
Dobrý den, mám prosbu. Mám si na poště vyzvednout balíček s dobírkou 578 Kč. Balíček je prý z Číny. Ale z Číny jsem již...
Dobrý den, jak najdu zboží dle fotky? Prosím o radu. Děkuji
Dobrý den, jak najdu zboží dle fotky? Prosím o radu. Děkuji
Ahoj holky,muze mi prosim nekdo poradit ,co mam delat ? Vsec…
Ahoj holky,muze mi prosim nekdo poradit ,co mam delat ? Vsechny baliky mi vzdy prisli,ted a zrovna vyzdoba na oslavu narozenin je zrusena :(...
Zdravím, já hlásím, že 4 balíky objednané 14.10. z Číny s běžným free poštovným...
Zdravím, já hlásím, že 4 balíky objednané 14.10. z Číny s běžným free poštovným jsem dostala dnes v 1 balíku bez doplatku. Pro info...