Jen info, balíček z 18.9. s číslem UHxxxxxxxBE jde přes Belgii, v ČR nelze...
Jen info, balíček z 18.9. s číslem UHxxxxxxxBE jde přes Belgii, v ČR nelze sledovat a dorazil dnes do schránky bez doplatku. Doprava Cainiao...
Prosím o radu. Jak poznám, že za balíček budu platit? Objednala jsem si za...
Prosím o radu. Jak poznám, že za balíček budu platit? Objednala jsem si za 40kc a dnes přišlo, že mám doplatit 168kc 😡😡
Prosim poradte. Vyplnila jsem celni prohlaseni v Ecep a tam porad ceka na dodani…
Prosim poradte. Vyplnila jsem celni prohlaseni v Ecep a tam porad ceka na dodani. Dneska postacka chtela 196 kc a tam bylo uplne jine...
Dobrý den, po minulém debaklu s doplatkem za celni odbavení jsem se rozhodla, ž…
Dobrý den, po minulém debaklu s doplatkem za celni odbavení jsem se rozhodla, že si poslední balíček raději proclim hned. JENŽE...v tracking mám psáno...
Zdravím u zboží je doprava zdarma ale asi ne k nám do republiky ,co...
Zdravím u zboží je doprava zdarma ale asi ne k nám do republiky ,co tam zadat nejlevnější přes EMS 🙂
Zdravím, nevíte jestli existuje na Ali nějaký prodejce, který dělá na přání skin…
Zdravím, nevíte jestli existuje na Ali nějaký prodejce, který dělá na přání skiny na ovladače, případně i konzole? Chci FC Chelsea, což mi nic...
Ahoj, potřebuji objednat něco na Ali… Jak je to s těmi poplatky..? Díky, dne…
Ahoj, potřebuji objednat něco na Ali... Jak je to s těmi poplatky..? Díky, dnes asi jen 10x 😆🤣😆
Dobrý den. Sháním okenní světýlka s efektem padajícího sněhu. Nějaká ráda, nebo…
Dobrý den. Sháním okenní světýlka s efektem padajícího sněhu. Nějaká ráda, nebo odkaz?
Prosím Vás, potřebuji poradit. Chci si objednat z Ali ,ale ještě po těch...
Prosím Vás, potřebuji poradit. Chci si objednat z Ali ,ale ještě po těch poplatcích jsem neobjednavala. Nač si mám dát pozor abych v...
Dobrý den, objednala jsem před pár dny kryt na mobil, bohužel jiná nabídka zaslá…
Dobrý den, objednala jsem před pár dny kryt na mobil, bohužel jiná nabídka zaslání než Free Shipping Cainiao nebyla. Jde mi o to, kdy...