Dnes mi přišla zásilka, ale chybí mi tam pár věcí. Je možné,…
Dnes mi přišla zásilka, ale chybí mi tam pár věcí. Je možné, že ještě dorazí? Zásilka měla jedno podací číslo. U chybějících věcí není...
Zdravím, nemáte dnes problémy se zaplacením na Aliexpressu v aplikaci? Díky
Zdravím, nemáte dnes problémy se zaplacením na Aliexpressu v aplikaci? Díky
Co to? Někdo zkušenosti? Navíc jsem zvědavá zda se česká pošta ozve. Jak toto...
Co to? Někdo zkušenosti? Navíc jsem zvědavá zda se česká pošta ozve. Jak toto mám nacpat do toho portálu na proclení ecep? Asi čekat...
Prosím, vy, kteří nakupujete zprostředkovaně přes někoho – jaké služby od něj oč…
Prosím, vy, kteří nakupujete zprostředkovaně přes někoho - jaké služby od něj očekáváte? Ptám se proto, že jsem měla objednanou velkou zásilku přes paní...
Ahoj potřeboval bych poradit s odkazem na tyhle bazmeky na vázání papíru z derov…
Ahoj potřeboval bych poradit s odkazem na tyhle bazmeky na vázání papíru z derovacky, a ano tady mají taky jen potřebuji větší množství a...
Zdravím, objednával jste si někdo Smart pen k tabletu Xiaomi Pad 5? Máte tip...
Zdravím, objednával jste si někdo Smart pen k tabletu Xiaomi Pad 5? Máte tip na prodejce co prodává originál?U nás se pero prodávat asi...
PRODÁM … Pěkný komplet XXL tričko+kraťasy, špatně zvolená …
PRODÁM ... Pěkný komplet XXL tričko+kraťasy, špatně zvolená velikost .... Odkaz už není funkční ...Tričko: délka-70cm, šířka-56cm .... Kraťasy: pas-37-57cm,délka 47cm .... CENA :350...
Tak mě dnes přišel balíček z Ali,cena zboží byla 71,95 Kč( dvě razítkovací barvy…
Tak mě dnes přišel balíček z Ali,cena zboží byla 71,95 Kč( dvě razítkovací barvy na nehty,z toho bylo 11,28Kč poštovné u zboží,objednáno 12.7 a...
Ahoj, sháním nějakou bludičku do zásuvky na noční courání po chodbě. Ale opravdu…
Ahoj, sháním nějakou bludičku do zásuvky na noční courání po chodbě. Ale opravdu slabé světlo. Už jsem koupil několik druhů, ale vždy to musím...
Hezky den, pro všechny, kteří se ”boji”, takhle teď chodí balíčky. Objednáno 10….
Hezky den, pro všechny, kteří se ”boji”, takhle teď chodí balíčky. Objednáno 10.10.2021, prisly v tom dva balíčky společně. Zboží bylo podle prodejce již...