Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 236

Diskuze

Ahoj Je to pro Slováky. Potřebuji objednat z Aliexpress pár součástek na Sloven…

Ahoj Je to pro Slováky. Potřebuji objednat z Aliexpress pár součástek na Slovensko. Je to pár EUro. JAk je to teď se Slovenskou poštou...

Dobrý den, mám prosím otázku přes co a jak je nejlepší si udělat tu...

Dobrý den, mám prosím otázku přes co a jak je nejlepší si udělat tu eidentitu resp který z těch způsobů je nejjednodušší. Jsem to...

Ráda bych pořídila kamerový systém k domu (2-3 kamery a ovládání na mobil), ale...

Ráda bych pořídila kamerový systém k domu (2-3 kamery a ovládání na mobil), ale upřímně se přiznám, že se v tom nevyznám. Prosím vaše...

Zdravím, máte někdo zkušenost s nákupem kostek, totožných k lego duplo??? Pokud…

Zdravím, máte někdo zkušenost s nákupem kostek, totožných k lego duplo??? Pokud ano, děkuji za odkazy a recenze

Nemá prosím někdo na prodej věci na oslavu narozenin,ve styl…

Nemá prosím někdo na prodej věci na oslavu narozenin,ve stylu LEGA?Děkuji za případné nabídky ☺️..

Dobrý den, přijde takováhle větší zásilka bez nějakého popla…

Dobrý den, přijde takováhle větší zásilka bez nějakého poplatku navíc, ccc velikost 30x20? A mate někdo tento “kufřík” kreativních věci doma? Jste spokojeni? Děkuji ...

Vy co využíváte Ali aplikaci (a předpokládám že je to většina) ukazují se vám...

Vy co využíváte Ali aplikaci (a předpokládám že je to většina) ukazují se vám v doporučených produktech taky takové nesmyslné ceny ? 😂 Přitom...

Zdravím, nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Prodejce mi zrušil objednávku …

Zdravím, nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Prodejce mi zrušil objednávku (netuším proč🤷‍♀️) ale peníze mi zpět nepřišly a nikde nevidím možnost vyvolat...

Dobrý deň, V lupe som to nevedela nájsť tak preto píšem :) …...

Dobrý deň, V lupe som to nevedela nájsť tak preto píšem :) ... Prosím Vás nedá sa niekde nájsť zoznam značiek, ktoré colníci...

taky nevím kdy to přijde a co s tím

taky nevím kdy to přijde a co s tím